reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
oj dziewczynk dziewczynki!!!
ale macie slodkie brzuszki,te blizniacze to juz szczegolnie!!!! tylko pozazdroscic!!!!:))) w gleboi serca tez marze o blizniakach,ale moze nastepnym razem...moja mama jest blizniaczka:))
isabela Twoja pannica jest przeslodka!!!jakie piekne zdjecia, mozna zobaczyc twazyczke prawie:) i jak macha pieknie:)

uwielbiam ten watek:)))szczegolnie go ogladac!!!:)))

Isabela - zachwycające zdjęcia! Wszystko genialnie widać. Rozbroiła mnie ta Twoja Pannica siedząca ze skrzyżowanymi kostkami. Śliczne! :-)
Jola i Iwee - Piękne podwójne brzucholki. Ślę wyrazy szczerego uznania w związku z dźwiganiem takich słodkich ciężarów.
Ja byłam z moim miłym dziś na połówkowym. Niewiele brakowało, żebym wyszła z płaczem. Lekarz nie odwrócił mi monitora, żebym cokolwiek widziała. Leżałam zwinięta w chińskie osiem, żeby widzieć chociaż prawy dolny róg ekranu. Nie rozmawiał wogóle z nami, nie tłumaczył co widać. :no: Ja rozumiem, że można się skupiać na swojej pracy, ale to było po prostu niemiłe. Jedyne, co udało nam się od niego wyciągnąć, to że wg niego mamy dziewczynkę. Mam dwa zdjęcia z badania, ale na żadnym nic nie widać. :-( Cieszę się, że badanie nie wykazało żadnych nieprawidłowości, ale przykro mi, że nic nie widziałam. Będę konsultowała to badanie z innym położnikiem, który dokładnie zbada serduszko mojego dziecka i nie potraktuje mnie jak sprawy do załatwienia w 10 minut.

My też rośniemy!!
18 tydzień i 4 dzień.jpg
23 tydzień i 4 dzień.jpg

Isabela - zachwycające zdjęcia! Wszystko genialnie widać. Rozbroiła mnie ta Twoja Pannica siedząca ze skrzyżowanymi kostkami. Śliczne! :-)
Jola i Iwee - Piękne podwójne brzucholki. Ślę wyrazy szczerego uznania w związku z dźwiganiem takich słodkich ciężarów.
Ja byłam z moim miłym dziś na połówkowym. Niewiele brakowało, żebym wyszła z płaczem. Lekarz nie odwrócił mi monitora, żebym cokolwiek widziała. Leżałam zwinięta w chińskie osiem, żeby widzieć chociaż prawy dolny róg ekranu. Nie rozmawiał wogóle z nami, nie tłumaczył co widać. :no: Ja rozumiem, że można się skupiać na swojej pracy, ale to było po prostu niemiłe. Jedyne, co udało nam się od niego wyciągnąć, to że wg niego mamy dziewczynkę. Mam dwa zdjęcia z badania, ale na żadnym nic nie widać. :-( Cieszę się, że badanie nie wykazało żadnych nieprawidłowości, ale przykro mi, że nic nie widziałam. Będę konsultowała to badanie z innym położnikiem, który dokładnie zbada serduszko mojego dziecka i nie potraktuje mnie jak sprawy do załatwienia w 10 minut.
wiem co czujesz kochana, ja po moim ostatnim usg odniosłam takie same wrażenia- i dlatego szybciutko zapisałam sie na połówkowe prywatnie i na lepsze usg- zebym cokolwiek mogła dostrzec i upewnic sie ,że na 100% jest wszystko z dzidzią oki. Jak bym z mężem nie zadawała pytań to pewnie nic konkretnego i co by mnie pocieszyło nie usłyszała.

reklama
Do góry