reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomoc w interpretacji usg

A dlaczego od razu tak niemiło? Pytam dlatego bo nie wiem skąd znajduje się w innym miejscu pęcherzyk ciążowy? Czy to zależy od ułożenia głowicy? Na tym dolnym zdjęciu usg mam tydzień wcześniej potwierdzoną ciążę, a na drugim zdjęciu pęcherzyk jest w innym miejscu, stąd moje zdziwienie, myslalam wlasnie,ze ktos kto sie bardziej zna mi doradzi po prostu 😊 Czy może mi Pani w takim razie wyjaśnić skoro test ciążowy z krwi i moczu wyszedł mi 20ego września, a z daty usg(górnego zdjęcia) z drugiej wizyty od innego ginekologa wynika, że ciąża ma 4w1d, jak to jest możliwe?
Ciążę do ok 12 tygodnia rozwijają się praktycznie tak samo, pewne rzeczy muszą znaleźć się w odpowiednim czasie. Jezeli 20 września wyszedł Ci test z moczu pozytywny a 14 października, czyli prawie miesiąc od pozytywnego testu na usg nadal nic nie ma poza pecherzykiem, to moim zdaniem ciąża nie rozwija się prawidłowo

reklama
Do góry