reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Patusia- Czy Ty potwierdzasz diagnoze mojego lekarza ze to dziewczynki- bo on caly czas mowi ze nie jest pewien;-). No i wszyscy mi mowia ze mam brzuch na chlopaka, wiec juz sama nie wiem.:baffled:. Jak sie urodzi chlopak to bedzie chodzil w rozowych kolorach- trudno;-):-D.
Jolu kachana ja nie umię oceniać po kształecie brzuszka - podobno to babcine sposoby- z ciązami bliźniaczymi moze być rożnie jak jedno jajowe to napewno bedą bardzo do siebie podobne i tej samej płuci a jak dwu jajowe to wszystko może sie zdarzyć- parka nawet !!!Opowiem ci historię moich przyjaciół bliźniaków z podwórka. Była to Basia i Bartuś. Jak byli w wieku 3-4 lat mama ich musiała Bartusia ubierać w sukienki zapinać spinki na włoskach jak siostrze- bo inaczej nie dawał jej żyć!!! Na szczęście mu przeszło przebieranki ale był ubaw jak sie przedstawiał i mówił - jestem Bartusia :-D

reklama
Jola, jaaaaki brzuuuuszek :szok::-D ja w 9 miesiącu miałam mniejszy hihi ale w końcu u Ciebie się 2 maleństwa mieszczą :-) kurcze, też mam piłkę i to na chłopca - może jednak masz chłopczyki :-D

jola- ooooo!!! jaki okragly i wyrazny ten twoj brzuszekkkk... a gladki jak pupcia niemowlaka...glaski dla dzidzi...

hej dziewczyny, ja juz po usg i badaniach. Mala wazy juz 485g i jest bardzo dluga. Pani zrobila specjalna fotke nozek (1 zdjecie) malej bo sa jak u prawdziwej baletnicy, zdjecie od tylu, od prawej strony posladki, uda itd :):):). Ma sliczne, dlugie paluszki i jest strasznie ruchliwa, (co juz odczuwam od dluzszego czasu) wrzucam 4 zdjecia.

Załączniki

• baletnica od tylu z prawej posladki, udka i stopki.jpg
    baletnica od tylu z prawej posladki, udka i stopki.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 78
  • dlugie paluszki.jpg
    dlugie paluszki.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 71
  • wyprost nozki nad twarza ;).jpg
    wyprost nozki nad twarza ;).jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 87
  • zblizenie z profilu.jpg
    zblizenie z profilu.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 89
Izabela no piekne zdjecia,faktycznie dlugie nozki bedzie cora miala:-)Fajnie ze wszystko w porzadku pozdrawiam Was Obie:happy:

hej
Isabela super dziewczynka!!!;-)taka sliczna jak mamusia!!
a nozki niesamowite!!
zdrowka zycze
ps. ja w piatek na usg ide juz sie nie moge doczekac....zeby tylko wszytsko bylo ok ,mam maly stresik
buziaki

reklama
Do góry