reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Czesc dziewczyny! Dolaczam sie z moim blizniaczym brzuszkiem w 19 tygodniu:) Zobaczcie jaki mi balon urosl a to dopiero polmetek:szok::-)

Załączniki

• 19t5.jpg
    19t5.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 64
  • 19tc2.jpg
    19tc2.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
reklama
Iwee brzusio piekny- a czy widzialas moj bo ksztalt to wedlug mnie masz taki sam:tak:, wiec moze tez dziewczynki:tak:.
Sheepy- u mnie na 100% wiadomo ze jedna to dziewczynka a lekarz nie jest pewny co do drugiego dzidziusia. Mowi ze chyba tez dziewczynka, wiec moze jednak u Ciebie bedzie dziewczynka.:tak: A tak wogole to moj maz by sie nie obrazil jak by byl chlopiec.
Marychna ja od samego poczatku smaruje brzusio dwa razy dziennie Bio-oil. Nie wiem czy mozna go dostac w Polsce. Ja jestem bardzo z niego zadowolona, choc jest troche drogi. No ale czego sie nie robi dla urody:-):-D.
Isabela- ale masz super fotki z tego usg! Takie wyrazne. No i dzidzia slicznie pozowala:-). Tak na marginesie to na pewno nie masz co kupowac malutkich ubranek- bo pannica Ci rosnie:blink::tak:.

dziewczyny u mnie juz 90 cm... o szok i dalej rosnie...

kokoszka- i co juz wiesz???? kupilas???

Jola super ten twoj brzuchol taki okraglutki:tak: Porownujac twoje zdjecia sprzed 3 tyg i teraz to roznica jest naprawde ogromna! Musi byc ci faktycznie ciezko dzwigac taka pilke... mnie moj brzuch juz powoli zaczyna uziemiac, a jestem jakies 6 tyg za toba.....:sorry2:

patusia44 plci jeszcze nie znam ale mam nadzieje sie dowiedziec na usg w przyszlym tygodniu:tak: po cichutku marza mi sie dziewczynki, no albo przynajmniej jedna..no ale zobaczymy, najwazniejsze zeby zdrowiutke bable byly.
izabela piekne fotki, prawdziwa fotomodelka ci rosnie, tak ladnie do zdjec pozowala;-)

Iwee no wlasnie dlatego pisalam, ze mam wrazenie ze kazdego ranka jest wiekszy:szok:. No i mam straszne parcie na dol brzucha, a jak powiedzialam na usg to powiedzial zebym sie nie dziwila bo dzieci sa normalnego rozmiaru , a jedno to nawet wieksze niz w pojedynczej ciazy w 24 tygodniu. No ale wcale mnie to nie pocieszylo bo czasami to mysle ze zaraz je urodze, tak napieraja na krocze, wiec
masz porownanie co cie czeka za dwa- trzy tygodnie.:baffled:;-):tak::szok::szok:.

Isabela masz przecudną córę. Piękne zdjęcia, aż zazdroszczę, bo ja takich nie dostaję:-( a bardzo bym chciała :-(
Iwee cudny brzuszek, z przodu nie widać, ze aż taki duży:tak:

mi też brzuś powoli wyskakuje i aż się dziwię jak z dnia na dzień rosnę:szok::-D
A teraz ja pokazę Wam fotki z poniedziałkowego usg (nic nie widać prawie, choc to główka):no::-( no i ja z wczoraj ;-)

reklama
Do góry