reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych pociech ;)

gastone widzę że synek zakochany w siostrzyczkach! Ale stroisz te swoje dzieciaki matka:-) Pięknie razem wyglądają!!!

oj tak,j sie strasznie balam co to bedzie jak dziewczynki sie urodza, bo Max jest naszym oczkiem w glowie.Ale milo sie rozczarowalam.Nigdy do tej pory nie bylo przejawow zazdrosci.Kocha je straasznie.Caluje,sciska ,ciagle mowi do nich,podaje pieluszki,pomaga karmic.Kochany,przecudowny chlopczyk.Azgo czsem odganiam bo mam wrazenie ze z tej milosci je podusi.W koncu laczy ich nie tylko milosc rodzenstwa a tez magiczna liczba 5 czyli 5 sierpnia bo cala moja trojca jest z jednego dnia ;-)

reklama
Dawno tu nie zagladalam a tu dzieci tak Wam dziewczyny porosły..Jenefer jak zwykle Twoje dziewczynki mnie rozczulaja-słodzizny.Wszystkie dzieciaczki sa sliczne.Bliznieta to cudny widok.Moje synusie wygladaja teraz tak:
DSC_3234.jpgDSC_3343.jpgDSC_3303.jpg
pencil.png

jedynka-super ujecia,ale sie boksuja fajnie!! :) i fajne te body paseczkowe.
olis-śliczne one sa i jakie oczyska maja duże!
gastone-duze te pannice juz,prawie jak brat:)
neszka-ale okruszki przecudne.
justella-fajne te chłopaki Twoje.to ty na zdjeciu?ale chłopcy maja śliczna mamusie!

2hz5xmr.jpg

Ostatnia edycja:
Justella ale słodkie jest to zdjęcie z Toba i Chłopakami :)
Ayla super zdjęcia... ślicznie w czapeczkach :) i siostra chyba zakochana w braciszkach? przynajmniej po zdjęciu tak wyglada :)

Dziewczyny Wasze niemowlaczki sa poprostu boooskie..:-)))
Nie moge sie napatrzec a jak tak sie wpatruje to az mi sie znowu chce takiego maluszka w ramionach trzymac...:tak::tak::tak:

ayla...przepiekny ten kolaż..:tak::tak:

Justella...cudni chlopcy....:-)a Ty jaka mlodziutka!! Bo to chyba Ty na zdjeciu?:sorry2::tak:

moniora...alez cudna rodzinka...My tez mamy robione takie sesje u fotografa...swietna pamiatka...:tak:

gastone... cudne pucelaski malutkie...:tak::tak::tak:..tylko schrupac je..
Super ze braciszek taki zakochany..:tak:
No i az niewiarygodne ze masz cala trojeczke urodzona tego samego dnia i miesiaca..

Moje to juz pannice przy Waszych okruszkach...:-)

DSC01950.jpgDSC01964.jpgDSC02153.jpg

DSC01840.jpg

Matko Dziewczyny! Jakie te dzieciaczki wszystkie piękne.
Gastone - ostatnie zdjęcie - cudowności - moje małe tak wygladały jakiś czas temu :)
Ayla - piękności - czapy super!

W ogóle nic dodać nic ująć!

no nie ale fajoskie zdjęcia powstawiałyście!

justella masz boskich chłopaków, a ty w ogóle przy nich kwitniesz!
ayla zdjęcia piękne!!! Jak ty im robisz takie cudowne foty???
jola dziewczynki są rewelacyjne! Widać że bardzo wesołe i pogodne, ja już się nie mogę doczekać aż moje takie będą:-)

Dziewczyny nie dam rady każdej z osobna...Powiem tylko że jestem dumna, że jestem w takim gronie mam bliźniaków takich pięknych podwójnych małych radości :)

Justella ale urosli chlopcy!!! a mamusia jak kitnie super. ale widze ze troszke sie roznia chlopcy co? ahh przystojniaki

Jola fajne corcie takie juz duze. urocze

Ayla Ty masz zawsze swietne foteczki a chlopaki to modele zawsze sliczne minki i super w czapkach wygladaja

a ze wszystkie dzieciaki sa cudowne to chyba nie musze pisac. BLIZNIAKI GORA!!!

a to kawalerka mojaIMG20110124_005.jpgIMG20110110_002.jpg

reklama
Do góry