reklama
paulusia2209
Fanka BB :)
Gabi śliczna i taka dorosła się wydaja a Juri to mały przystojniaczek
Gabi śliczna i taka dorosła się wydaja a Juri to mały przystojniaczek
Maranka, sliczne te Twoje panienki!
J, rosnie Ci w domu mala modelka.:-)
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Maranka, sliczne te Twoje panienki!
J, rosnie Ci w domu mala modelka.:-)
OJ TAK
dorzucam Hankę - podczas pierwszej wizyty u fryzjera i podczas pierwszej przejażdżki na rowerze swym własnym
Załączniki
Kraf no coś Ty. To ja Amelkę uważam za kruszynkę, bo ma 89 - 90 cm wzrostu przy wadze 11 kg. Obok innych 2-latków wygląda jakby miała z 1,5 r. Ale za to przebija je inteligencją. Przegadałaby ministra sprawiedliwości.
Robiłam jej miesiąc temu wszystkie badania , łącznie z żelazem i innymi cudami. Okazało się, że nie mam się czym martwić, anemii nie ma , wyniki ma lepsze niż nie jeden starszak , a to , że kruszynka to odziedziczyła po nas w genach. Z resztą Julka i Kacper to też chuderlaki, mimo, że wszystkożerne i sporożerne
U mnie tak samo...też Ola kruszyna i apetyt ma tylko na owoce- teraz króluja truskawki na sniadanie i brzsokwinie na kolacje. Mięsa nie tknie.....i tez zrobiłam badania dla spokou i wszytkie dobre.....
Za to dominik ostro mnie przerósł- dochodzi do 1, 70.......a noge ma 42-43----a dopieor ma 13 lat, szok....takie przystojniak mam...
Dzieciaczki cudne!
Hania już umie na takim rowerku jeździc?
Ola dostała biegowy ale raz upadła i ma juz cykora...
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Agniesiu - tylko końcówki, co by się ładnie układały jak są rozpuszczone, bo takie sianko było:-)
Daggy - próbuje, jeździć to za dużo powiedziane
Daggy - próbuje, jeździć to za dużo powiedziane
paulusia2209
Hania już do fryzjera chodzi nam to nie grozi przez jakieś 2 lata jeszcze jak w takim tempie będą nam włoski rosły hehe. Nikola też ma juz dorosly rowerek ale pedałowanie to czarna magia a o skręcaniu kierownicą nie wspomnę
reklama
maran-atha
Alicja