reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki i filmiki

reklama
:tak:

Maranka, sliczne te Twoje panienki!

J, rosnie Ci w domu mala modelka.:-)

OJ TAK :tak::tak:

dorzucam Hankę - podczas pierwszej wizyty u fryzjera i podczas pierwszej przejażdżki na rowerze swym własnym :)

Załączniki

• Zdjęcie123.jpg
    Zdjęcie123.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 69
  • m
    m
    70,2 KB · Wyświetleń: 98
Kraf no coś Ty. To ja Amelkę uważam za kruszynkę, bo ma 89 - 90 cm wzrostu przy wadze 11 kg.:sorry2: Obok innych 2-latków wygląda jakby miała z 1,5 r. Ale za to przebija je inteligencją.:-D Przegadałaby ministra sprawiedliwości.:-D
Robiłam jej miesiąc temu wszystkie badania , łącznie z żelazem i innymi cudami. :tak: Okazało się, że nie mam się czym martwić, anemii nie ma , wyniki ma lepsze niż nie jeden starszak , a to , że kruszynka to odziedziczyła po nas w genach. :tak: :sorry2: Z resztą Julka i Kacper to też chuderlaki, mimo, że wszystkożerne i sporożerne :dry:

U mnie tak samo...też Ola kruszyna i apetyt ma tylko na owoce- teraz króluja truskawki na sniadanie i brzsokwinie na kolacje. Mięsa nie tknie.....i tez zrobiłam badania dla spokou i wszytkie dobre.....

Za to dominik ostro mnie przerósł- dochodzi do 1, 70.......a noge ma 42-43----a dopieor ma 13 lat, szok....takie przystojniak mam...

Dzieciaczki cudne!
Hania już umie na takim rowerku jeździc?
Ola dostała biegowy ale raz upadła i ma juz cykora...

Hania już do fryzjera chodzi:szok: nam to nie grozi przez jakieś 2 lata jeszcze jak w takim tempie będą nam włoski rosły hehe. Nikola też ma juz dorosly rowerek ale pedałowanie to czarna magia a o skręcaniu kierownicą nie wspomnę:)

Jejku, jaka Hania już poważna dama :)

Młody tez nie pedałuje..od czego są rodzice :0 ale hulajnoga poszła w ruch.

reklama
Do góry