reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
:tak:

Maranka, sliczne te Twoje panienki!

J, rosnie Ci w domu mala modelka.:-)

OJ TAK :tak::tak:

dorzucam Hankę - podczas pierwszej wizyty u fryzjera i podczas pierwszej przejażdżki na rowerze swym własnym :)

Załączniki

• Zdjęcie123.jpg
    Zdjęcie123.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 71
  • m
    m
    70,2 KB · Wyświetleń: 100
Kraf no coś Ty. To ja Amelkę uważam za kruszynkę, bo ma 89 - 90 cm wzrostu przy wadze 11 kg.:sorry2: Obok innych 2-latków wygląda jakby miała z 1,5 r. Ale za to przebija je inteligencją.:-D Przegadałaby ministra sprawiedliwości.:-D
Robiłam jej miesiąc temu wszystkie badania , łącznie z żelazem i innymi cudami. :tak: Okazało się, że nie mam się czym martwić, anemii nie ma , wyniki ma lepsze niż nie jeden starszak , a to , że kruszynka to odziedziczyła po nas w genach. :tak: :sorry2: Z resztą Julka i Kacper to też chuderlaki, mimo, że wszystkożerne i sporożerne :dry:

U mnie tak samo...też Ola kruszyna i apetyt ma tylko na owoce- teraz króluja truskawki na sniadanie i brzsokwinie na kolacje. Mięsa nie tknie.....i tez zrobiłam badania dla spokou i wszytkie dobre.....

Za to dominik ostro mnie przerósł- dochodzi do 1, 70.......a noge ma 42-43----a dopieor ma 13 lat, szok....takie przystojniak mam...

Dzieciaczki cudne!
Hania już umie na takim rowerku jeździc?
Ola dostała biegowy ale raz upadła i ma juz cykora...

Hania już do fryzjera chodzi:szok: nam to nie grozi przez jakieś 2 lata jeszcze jak w takim tempie będą nam włoski rosły hehe. Nikola też ma juz dorosly rowerek ale pedałowanie to czarna magia a o skręcaniu kierownicą nie wspomnę:)

Jejku, jaka Hania już poważna dama :)

Młody tez nie pedałuje..od czego są rodzice :0 ale hulajnoga poszła w ruch.

reklama
Do góry