reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki i filmiki

cudne dzieci!! i jakie włoski długie mają (przeważnie dziewczynki ;-D )!!!!

moja (Ga)Biśka teraz wygląda tak:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

nie mogę tego zdjęcia postawić. żaba mi je odwraca. 3 razy próbowałam. wrrrrrrrrr

reklama
W pierwszej chwili pomyliłam Gabrysię z Alą :DDD

Dawno nie pokazywałam Jurka Ogórka

Jurand na widok aparatu podnosi bluzkę do góry i każe robić sobie zdjęcia:-):-):-)

Załączniki

• forum.jpg
    forum.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 67
aga jurand to niezly model :) i potwierdzam przystojniak :)
elvis a Gabi bardzo się zmieniła :) śliczna mała dziewczynka :)
justa a Twoje dzieciaczki tez są bardzo podobne do siebie :) śliczne masz dzieci :)

A ja jak tak patrze na wasze dzieci to myślę że mój krzysiek to jakiś mały. Wasze wydają się na zdjęciach wysokie. Np. Jurand na tle krzesła. Aga no chybaże masz nieskie krzesła :)
Nie, ale poważnie...mam niskie dziecko. Mam nadzieje że pójdzie w góre kiedyś

reklama
Kraf no coś Ty. To ja Amelkę uważam za kruszynkę, bo ma 89 - 90 cm wzrostu przy wadze 11 kg.:sorry2: Obok innych 2-latków wygląda jakby miała z 1,5 r. Ale za to przebija je inteligencją.:-D Przegadałaby ministra sprawiedliwości.:-D
Robiłam jej miesiąc temu wszystkie badania , łącznie z żelazem i innymi cudami. :tak: Okazało się, że nie mam się czym martwić, anemii nie ma , wyniki ma lepsze niż nie jeden starszak , a to , że kruszynka to odziedziczyła po nas w genach. :tak: :sorry2: Z resztą Julka i Kacper to też chuderlaki, mimo, że wszystkożerne i sporożerne :dry:

Do góry