reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
No tak, pokazywała morzu gdzie jego miejsce, ale chyba za mało sugestywnie ;-)
A teraz prawdziwa kobieta, nawet gdy je non stop gada ;-)
[video=youtube;TTkb709t-9Q]http://www.youtube.com/watch?v=TTkb709t-9Q[/video]

Agniesiu - coś mi sie widzi, że możesz spodziewać się trójek po lewej stronie - przerabiamy taki sam paluch w buzi:-D:-D Gadułka mała... i ma prześliczny pyrkaty nosek:tak::tak::tak:

A ja dorzucam coś dla Joli;-)która na urodziny chciała francuza na głowie synowej... wtedy nie byl jeszcze taki duży, ale teraz - proszę Cię bardzo:-);-)

Załączniki

• Czerwiec2010 298.jpg
    Czerwiec2010 298.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 68
  • Czerwiec2010 295.jpg
    Czerwiec2010 295.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 69
  • Czerwiec2010 296.jpg
    Czerwiec2010 296.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 71
  • Czerwiec2010 297.jpg
    Czerwiec2010 297.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 76
Wow! extra fryz Hankowy:szok::-) ...ja jeszcze musze poczekac troszke ...Wloski jej rosna ...ale z tylu :-D:-D
Kaja owlosienie ma podobne do Werci Agniesiowej:-)
Co jadlas dobergo:-)

Kurcze nie ma dzwieku u mnie Agniesiu :confused::
Fotosy z farbkami rewelacyjne!!!

Widzialam wczesniej Juranda ... Aga jak on jest strasznie do Ciebie podobny:szok::-D. Ma cos z meza (oprocz jednego) heheheh

Agniesiu - coś mi sie widzi, że możesz spodziewać się trójek po lewej stronie - przerabiamy taki sam paluch w buzi:-D:-D Gadułka mała... i ma prześliczny pyrkaty nosek:tak::tak::tak:

A ja dorzucam coś dla Joli;-)która na urodziny chciała francuza na głowie synowej... wtedy nie byl jeszcze taki duży, ale teraz - proszę Cię bardzo:-);-)

Martusiu dziękujemy bardzo Wiedział mój Niko gdzie ulokować uczucia Hania jest superaśna

piękna fryzurka Haneczki!!!!
oj kiedy Gabka będzie taką fryzurę miała??? chyba w podstawówce...

no... a morze porywa dzieci,więc co się dziwicie! hihihi :-D

[video=youtube;fXDjDFXKv2c]http://www.youtube.com/watch?v=fXDjDFXKv2c[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Juri to niezly przystojniak i rzeczywiscie kropka w kropke podobny do mamusi:tak::happy:
Wercia jest fantastyczna i urodzona z niej gadula,czyzby po mamie?;-)
Hania cudowne ma te wloski,a francuz super:-)
Gabi wie co to dobra zabawa:tak::tak::tak:i nie przesadzaj elwisku przeciez mloda ma juz kitke na glowie,nawet sie nie obejrzysz,a bedziesz zaplatac corci warkocze;-)

Do góry