reklama
Nathalie
Fan(ka)
Nadrobiłam trochę zaległości w galerii. Ale Wam dzieciaczi urosły!!! Strasznie się pozmieniały!
Nie będę pisała każdemu z osobna, choć brzmi to banalnie to wszystkie dzieciaczki sa przesliczne, przecudne i przesłodkie, nic tylko schrupać! Musze sie po cichutku przyznać, ze wybrałam sobie zięcia - Jaś Inus po prostu rozbraja swoim uśmiechem, nie moge jaki słodziak z niego!!!
Link do naszej galerii znajdziecie w moim podpisie, ale mimo wszystko wrzucę tutaj pare fotek:
Nie będę pisała każdemu z osobna, choć brzmi to banalnie to wszystkie dzieciaczki sa przesliczne, przecudne i przesłodkie, nic tylko schrupać! Musze sie po cichutku przyznać, ze wybrałam sobie zięcia - Jaś Inus po prostu rozbraja swoim uśmiechem, nie moge jaki słodziak z niego!!!
Link do naszej galerii znajdziecie w moim podpisie, ale mimo wszystko wrzucę tutaj pare fotek:
Ostatnia edycja:
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
a zdjęcie a którym młoda trzyma się za brzuszek wymiata
oj tak
Ja wstawie troszke Macka z wyjazdu w Bieszczady
1 Maciek kapitan na statku podczas rejsu po jeziorze Solinskim
2 Mini Zoo Lesne - i króliczki okazaly sie największym hitem dla młodego
3 pierwszy raz w piaskownicy zaliczony Teraz juz nie przechodzi obok niej obojetnie.
Maciek szalal na wyjezdzie. Wieś podoba mu się tak bardzo ze nie da sie tego w skrócie opisac.
Wiecej fotek rodzinnych na zamknietym.
1 Maciek kapitan na statku podczas rejsu po jeziorze Solinskim
2 Mini Zoo Lesne - i króliczki okazaly sie największym hitem dla młodego
3 pierwszy raz w piaskownicy zaliczony Teraz juz nie przechodzi obok niej obojetnie.
Maciek szalal na wyjezdzie. Wieś podoba mu się tak bardzo ze nie da sie tego w skrócie opisac.
Wiecej fotek rodzinnych na zamknietym.
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama