reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
Nadrobiłam trochę zaległości w galerii. Ale Wam dzieciaczi urosły!!! :tak: Strasznie się pozmieniały!

Nie będę pisała każdemu z osobna, choć brzmi to banalnie to wszystkie dzieciaczki sa przesliczne, przecudne i przesłodkie, nic tylko schrupać! Musze sie po cichutku przyznać, ze wybrałam sobie zięcia - Jaś Inus po prostu rozbraja swoim uśmiechem, nie moge jaki słodziak z niego!!!

Link do naszej galerii znajdziecie w moim podpisie, ale mimo wszystko wrzucę tutaj pare fotek:

9863620.jpg

9863637.jpg

mucha.jpg

9394223.jpg

jest_nas_dwoch_ja_i_moj_brzuch.jpg

na_urodzinkach.jpg

9863069.jpg

9863271.jpg

9863169.jpg

9863139.jpg

Ostatnia edycja:
nathalie fajnie, że w końcu pokazałaś nam swoje skarby :) Fiona bardzo się zmieniła, widzę, że pomału zamienia się z dzidziusia w małą dziewczynkę :) a zdjęcie a którym młoda trzyma się za brzuszek wymiata :D

Nathalie przez chwilę była i znowu się zmyła. Śliczne masz te dziewczyny!! Ingusia jak wyrosła, Fionka też niezła łobuziara..no z tym brzuchem i kitkami to fota rewelacyjna. Czy ja tam dostrzeglam karnego jeżyka??

Ja wstawie troszke Macka z wyjazdu w Bieszczady

1 Maciek kapitan na statku podczas rejsu po jeziorze Solinskim
2 Mini Zoo Lesne - i króliczki okazaly sie największym hitem dla młodego
3 pierwszy raz w piaskownicy zaliczony ;) Teraz juz nie przechodzi obok niej obojetnie.

Maciek szalal na wyjezdzie. Wieś podoba mu się tak bardzo ze nie da sie tego w skrócie opisac.

Wiecej fotek rodzinnych na zamknietym.

Załączniki

• 64da24fa05.jpg
    64da24fa05.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 61
  • 3aeb0d0bd7.jpg
    3aeb0d0bd7.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 62
  • 10846c3969.jpg
    10846c3969.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja: