reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
Wasze czyściochy są rozbrajające! a zapiecie na rzep szafki mnie powaliło ;-D Borys póki co specjalizuje sie w robieniu balaganu - jest w tym coraz lepszy ;-)
jolek, ale Niko opitoliłaś :-D a pozycja do karmienia to jak na prawdziwego chłopa przystało - noga na stół i pytanie 'gdzie to żarcie'? ;-)
Ala słodziutka, z tą marchewką oczywiscie moje ulubione :-D

a u nas minął roczek, a dopiero co Matik w brzuchu rozrabiał:happy: ale w sumie to niewiele się zmieniło:-p;-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 59
Anius, pierwszy raz widze Matika z taką miną :-) zawsze uśmiechniety. moze ma dzisiaj kryzys wieku młodego ;-) albo coś mu zrobilas, zeby miec chociaz jedną rozpłakaną fotke ;-)

Maran-atha ...no to teraz szykuj skarbone i wrzucaj co tydzien 50-tke ...corci:-p
Ardzesh Mila jak zwykle mnie zachwyca :-);-)..ona jest bombowa!
Aga ty go tak nie musztruj z tym spaniem :-D:-D:-D;-).
Agniesia No to masz nowa pomoc w domu ... musze moja tez podszkolic zeby zaczela zmywac po sobie;-);-);-)
Mamaflavii urocze babelki !!! Julianek ma sliczne oczka i bardzo urosl od ostatniego czasu:tak::-) Nasz dzielny rycerzyk z kochana siostrzyczka!!!
Anius zdjecia z przed roku fantastycznie sie teraz oglada nie? Jak patrze na mojego Kube to nie wierze ,ze on juz niedlugo bedzie mial 9 lat:szok:
Martus Hanka mimika pierwsza liga- jak zawsze mistrz lutuwiatek !
Zadowolona jest z autka? Sprawdza sie?

Jak kogos pominelam to sorki ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Martus Hanka mimika pierwsza liga- jak zawsze mistrz lutuwiatek !
Zadowolona jest z autka? Sprawdza sie?
;-)
ba!! rano tylko wstanie i do kuchni przyjdziemy to "bruuum" musi być i jemy kanapkę;) sprawdza się, tylko nie na nasze plecy- z tylu nie ma za co chwycić...

Mateuszku - nie płacz!! zobacz, mamusia ma tyyyle lat, a zawsze się uśmiecha:-p:-p:-p

a to zdjęcie zrobiłam wczoraj - ostatni sen w niemowlęctwie, właśnie o 14:25 minął memu dziecku rok :):)

Załączniki

• noc.jpg
    noc.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 53
Do góry