reklama
Wasze czyściochy są rozbrajające! a zapiecie na rzep szafki mnie powaliło ;-D Borys póki co specjalizuje sie w robieniu balaganu - jest w tym coraz lepszy ;-)
jolek, ale Niko opitoliłaś a pozycja do karmienia to jak na prawdziwego chłopa przystało - noga na stół i pytanie 'gdzie to żarcie'? ;-)
Ala słodziutka, z tą marchewką oczywiscie moje ulubione
jolek, ale Niko opitoliłaś a pozycja do karmienia to jak na prawdziwego chłopa przystało - noga na stół i pytanie 'gdzie to żarcie'? ;-)
Ala słodziutka, z tą marchewką oczywiscie moje ulubione
maltanka
Fanka BB :)
Agniesia, Ardzesh ale macie super czyścioszki, mój jak na razie tylko rozwala wszystko.
Ala słodziutka, z marchewką dobre...
Anius ła a co to się stało, że tak płakałem.
lajfik
Kuba i Kaja;*
Maran-atha ...no to teraz szykuj skarbone i wrzucaj co tydzien 50-tke ...corci
Ardzesh Mila jak zwykle mnie zachwyca :-);-)..ona jest bombowa!
Aga ty go tak nie musztruj z tym spaniem ;-).
Agniesia No to masz nowa pomoc w domu ... musze moja tez podszkolic zeby zaczela zmywac po sobie;-);-);-)
Mamaflavii urocze babelki !!! Julianek ma sliczne oczka i bardzo urosl od ostatniego czasu:-) Nasz dzielny rycerzyk z kochana siostrzyczka!!!
Anius zdjecia z przed roku fantastycznie sie teraz oglada nie? Jak patrze na mojego Kube to nie wierze ,ze on juz niedlugo bedzie mial 9 lat
Martus Hanka mimika pierwsza liga- jak zawsze mistrz lutuwiatek !
Zadowolona jest z autka? Sprawdza sie?
Jak kogos pominelam to sorki ;-)
Ardzesh Mila jak zwykle mnie zachwyca :-);-)..ona jest bombowa!
Aga ty go tak nie musztruj z tym spaniem ;-).
Agniesia No to masz nowa pomoc w domu ... musze moja tez podszkolic zeby zaczela zmywac po sobie;-);-);-)
Mamaflavii urocze babelki !!! Julianek ma sliczne oczka i bardzo urosl od ostatniego czasu:-) Nasz dzielny rycerzyk z kochana siostrzyczka!!!
Anius zdjecia z przed roku fantastycznie sie teraz oglada nie? Jak patrze na mojego Kube to nie wierze ,ze on juz niedlugo bedzie mial 9 lat
Martus Hanka mimika pierwsza liga- jak zawsze mistrz lutuwiatek !
Jak kogos pominelam to sorki ;-)
Ostatnia edycja:
szczęśliwa1
Fanka BB :)
Agniesia, Ardzesh ale macie super czyścioszki, mój jak na razie tylko rozwala wszystko.
reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
ba!! rano tylko wstanie i do kuchni przyjdziemy to "bruuum" musi być i jemy kanapkę sprawdza się, tylko nie na nasze plecy- z tylu nie ma za co chwycić...Martus Hanka mimika pierwsza liga- jak zawsze mistrz lutuwiatek !
;-)
Mateuszku - nie płacz!! zobacz, mamusia ma tyyyle lat, a zawsze się uśmiecha
a to zdjęcie zrobiłam wczoraj - ostatni sen w niemowlęctwie, właśnie o 14:25 minął memu dziecku rok
Załączniki