reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
Wercia widzę też dobrze daje radę w porządkach.
Mila Jurand też ten numer potrafi, tylko on tak łatwo nie pozbywa się pieluchy, albo chce ją wyciągnąć z powrotem, albo łowi coś innego. A ten rzep <szok>
Mila Jurand też ten numer potrafi, tylko on tak łatwo nie pozbywa się pieluchy, albo chce ją wyciągnąć z powrotem, albo łowi coś innego. A ten rzep <szok>
szczęśliwa1
Fanka BB :)
Mila jest boska i nawet zabezpiczenie założy, super :-)
ana545
Mama Gabrysia
Agus , Agniesiu ladnych sobie pomocnikow wychowalyscie , jak tak patrze to mysle ze musze wziasc sie za szkolenie Gabrysia bo jeszcze nie nabyl takich umiejetnosci - jak to zrobilyscie pokazywalyscie szmatka jak sie to robi i prowadzalyscie z pielucha do kosza ?
Wercia - boska sprzata z gracja a Jurand i jego gole nozki do schrupania odrazu !
A Mila no nie ! jaka ona rozumna napisze tylko szok szok szok , juz jak wybierala wrozbe na roczek widzialam ze naprawde sie zastanawia dedukuje a teraz jeszcze to no Ardzesh gratuluje ksiezniczki naprawde
Wercia - boska sprzata z gracja a Jurand i jego gole nozki do schrupania odrazu !
A Mila no nie ! jaka ona rozumna napisze tylko szok szok szok , juz jak wybierala wrozbe na roczek widzialam ze naprawde sie zastanawia dedukuje a teraz jeszcze to no Ardzesh gratuluje ksiezniczki naprawde
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
cytat z mojego chłopa: "co te baby mają z tym sprzątaniem? dzieci wykorzystują, a same doopy na fotelu i filmy kręcic??!!"
jestem pod wrażeniem tych umiejętności- Hanka w tyle za wszystkimi jest chyba:-(
Jolku- co tak krótko??!! teraz czapkę musisz grubszą wydziergać :-)
jestem pod wrażeniem tych umiejętności- Hanka w tyle za wszystkimi jest chyba:-(
Jolku- co tak krótko??!! teraz czapkę musisz grubszą wydziergać :-)
mary105
Fanka BB :)
Też muszę się chyba wziąć za szkolenie Natalii, już ją 3 razy od obejrzenia filmiku prowadziłam za rączkę z sobą do kuchni, by wyrzucić do kosza pieluszkę
:-):-)
tak tak rufka Zdolne te lutowe dzieciaki sprzątają pampersy same wynoszą oj muszę Zoske też nauczyć:-):-)
ana545
Mama Gabrysia
Kochana nic z tych rzeczy na tym etapie dzieci rozwijaja sie bardzo roznie , i dopiero mozna szkraby porownywac z rowiesnikami jak skoncza 2 lata wtedy sie ponoc wyrownuje
reklama