reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

nimfii kochaniutki ten Twój synuś, taką ma niewiną i zamyśloną buzińkę, jakby cały czas wyrażała ona coś na ten kształt wyjaśnień typu: Mamusiu ja wcale nie chcę rozrabiać, wcale nie chce ! Wychodzi mi niechcący, z ciekawości, a ciekawi mnie to, i to. O! a zobaczmy co jest tutaj :)
A jak dziarsko przemierza schody w asyście mamy [?] :)
A na kolejnych zdjęciach nareszcie widać śmieszka :) Kawaler jak trza!

Tylko jedno zdjęcie wywołało u mnie druzgoczące wspomnienie -zdjęcie przy pralce. Zabrałam Natalię ze sobą do łazienki, by wstawić pranie jeden jedyny raz i dosłownie w momencie przycisnęła sobie paluszek najmniejszy drzwiczkami pralki -darła się w niebogłosy, na szczęście nie lała się krew, prócz sinego śladu i chwilowej nieznacznej opuchlizny, wszystko było ok. I wcale nie było to dla mnie takie nic, jak to się może wydawać po przeczytaniu opisu. Byłam wściekła i zawiedziona tym, że jej nie dopilnowałam.

Justa Twoją rozrywkową Amelię chyba widzę pierwszy raz. Urocza dziewczynka :) Jaka towarzystka, widać że aspirowała do bycia księżniczką parkietu :) i bezdyskusyjnie zrobiła furorę ;)
A pozostała dwójka to chyba dopełnienie Twojej matczynej dumy, co ? Śliczne maluszki :)

mary Śliczna ta Twoja dziecinka :) Bardzo urodziwa i na niektórych ujęciach ma już taką dojrzałą buzińkę, jak starsza dziewczynka :) A do dołeczków czuje osobisty sentyment i sympatię, ponieważ też mam od zawsze dziury w licach i w brodzie. Jej śliczna buzińka pewnie złamie niejedno chłopięce serduszko, oj tak :)

Martussa ależ Hania ma extra dorosłą fryzurkę ! :) Nie ściągała gumki z włosów ? Moja Natalia to chyba by wszystko z głowy rwała, ale narazie nie ma co przypinać i spinać, bo włosków za mało :)

Agniesia gratulacje dla Weroniki :)

reklama
mary ale Zosia się zmienia i jakie ma jaśniutkie włoski:tak:podobne
nimfi Maciuś śliczny ma uśmiech i nie jedna by chciała takiego kawalera:-D
martusiu no niedługo to koka jej upniesz( ale bym ją scałowała po tym karczuchu);-)
Agniesiu, Wercia to już dawno zaczęła chodzić, tylko się ukrywała przed tobą:-p

:tak::tak::tak::tak:
Martussa a ile sekund miała tą gumkę na włosach?:-p:-p:-p

mary ale Zosia się zmienia i jakie ma jaśniutkie włoski:tak:podobne
nimfi Maciuś śliczny ma uśmiech i nie jedna by chciała takiego kawalera:-D
martusiu no niedługo to koka jej upniesz( ale bym ją scałowała po tym karczuchu);-)
Agniesiu, Wercia to już dawno zaczęła chodzić, tylko się ukrywała przed tobą:-p
nic dodać nic ująć:tak::tak::tak::-D

nie doceniacie Hanki, dziewczęta:-D:-D chodziła z tą gumką długo- naprawdę- zsuneła jej się dopiero podczas jedzenia mleczka na krzesełku- oparła główkę i gumka ziuuu na dół poleciała :D

nie przeszkadzała jej wcaleee:)
Jolek- na roczek zaplotę francuza:-p

nimfii - Maciuś boski, na pierwszej fotce do wzięcia wyszedł baardzo poważnie

mary- ja widzę, duże podobieństwo mamy i córki, tylko u mamy nie widać dołeczków bo małe zdjęcie..Ja też lubie bardzo dołeczki:-D Jaś jedyne co mam po mamie to dołeczki gdy się uśmiecha:-)

Martussa - pierwszy koński ogon!!! - gratululuję - lata temu koleżanka właśnie gdzieś około roczku zaczeła zapuszczać swojej córce włoski, dziś dziewczyna ma 14 lat a jedynie końcówki podcina- włosy ma za pupę:-D
Ja bym chciała Jasiowi włosy zapuścić ale co z tego wyjdzie zobaczymy;-)

Agniesia P jej już wyobrażam sobie jakie Cię duma rozpiera:-):-)

Maciuś śliczny chłopczyk, a Hanka ma piękne włoski. Wika takie będzie chyba miała na 2 urodziny:-D:tak:
To zasypiemy Was troszkę Wiktorią:-)
1. Taki uśmiech pojawia się na twarzy gdy słyszy "uśmiechnij się ładnie",
2. Troszkę smutna bo bębenek się zepsuł,
3. Z Myszką Miki,
4. Nowy ciuszek (troszkę za duży),
5. Z kuzynką Zosią,
6. Z ulubionym misiem,
7. Z kumplami na huśtawce,
8. A to po bujaniu troszkę mnie zmorzyło,
9. Tak sobie chodzę po pokoiku.

Załączniki

• HPIM2165.jpg