reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
Nadrobiłam zaległości na moim ulubionym wątku.

Poraziły mnie oczy Juranda - rośnie przystojniak :-)

Nimfi-Maciek ciekawy świata, i już jaki samodzielny a jakie włoski ma długie:-D

Justa 82 - fajna ta Twoja trójka - i jest blondynka i brunecik - pełna gama kolorystyczna.Ciekawe jak by u mnie było jak bym miała wiecej dzieciatek. Ja mam ciemne włosy a Adam blondyn.

mary 85- piękne dołeczki!! Zosia to prawdziwa kobieta nawet jak się bawi to ma taki uporządkowany bałagan;-)

Dzieki za komentarze :-)

maltanka my kupilismy nowy pilot bo stary pilot calkiem sie rozpadł :dry:

yawla brzuszek to on ma... po tatusiu :tak::-D

justa az ci zazroszcze tej wesolej gromadki :tak: Maciek tak strasznie lubi przebywac z dziecmi ze widze ze przydaloby sie rodzenstwo (ale jednak starsze rodzenstwo:dry: a tego sie juz nie da zrobic :-p)

jolek inuś Maciek ma bardzo gęste włosy :tak: sama czasem jestem zaskoczona jak porownuje go do starszych dzieci ok 2 latek, ktore maja mniej wloskow na glowie :shocked2: Na tych zdjeciach byl przed obcinaniem. Teraz ma krotsze wloski, jednak nie widac duzej roznicy.

Anius nieraz mam wrazenie ze Maciek prosi o zawieszenie hustawki wlasnie wtedy gdy jest śpiący, a jak go juz do niej wsadze to chwile sie chichocze a potem zaczyna pomrukiwac, tak jak to robi przed snem, wiec zabieram go na lulanie :-)

antar zdjecie uśmiechniete na zamknietym ;-) ale faktycznie wstawilam teraz duzo zdjeć smutaska :dry: Nastepnym razem bedzie wiecej usmiechow :-)

mary na tym ostatnim zdjeciu to wyglada jakbys miala trojke prawdziwych dzidziuśów :tak:

mary jaka słodka ta Twoja mala blondyneczka z dołeczkami w policzkach :)
justa cudowne masz te dzieciaczki a Amelka widać tancerką będzie :) śliczne rodzeństwo :)
nimfii Maciek to już kawaler :) śliczny chłopiec, razem z Jurandem będą babeczkom serca łamać :)

nimfii Maciek to już kawaler :) śliczny chłopiec, razem z Jurandem będą babeczkom serca łamać :)

:tak::tak: Pewnie tez niejeden lutowy maluch sie dopisze do tego grona sercołamaczy :tak::tak:
Na razie Maćko budzi zachwyt szerokiego grona cioci, które ma ;-) Popisywać lubi się najbardziej i zalotnie się uśmiechać ;-)

Tutaj troche moje śmieszka i kawalera....:-D

Załączniki

• Obraz 084.jpg
    Obraz 084.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 52
  • Obraz 163.jpg
    Obraz 163.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 72
  • Obraz 093.jpg
    Obraz 093.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 47
reklama