Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Kasha- ona jest rozbrajająca z tym uśmiechem a w panterce- hahaha- modnisia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nimfii kochaniutki ten Twój synuś, taką ma niewiną i zamyśloną buzińkę, jakby cały czas wyrażała ona coś na ten kształt wyjaśnień typu: Mamusiu ja wcale nie chcę rozrabiać, wcale nie chce ! Wychodzi mi niechcący, z ciekawości, a ciekawi mnie to, i to. O! a zobaczmy co jest tutaj
A jak dziarsko przemierza schody w asyście mamy [?]
A na kolejnych zdjęciach nareszcie widać śmieszka Kawaler jak trza!
Tylko jedno zdjęcie wywołało u mnie druzgoczące wspomnienie -zdjęcie przy pralce. Zabrałam Natalię ze sobą do łazienki, by wstawić pranie jeden jedyny raz i dosłownie w momencie przycisnęła sobie paluszek najmniejszy drzwiczkami pralki -darła się w niebogłosy, na szczęście nie lała się krew, prócz sinego śladu i chwilowej nieznacznej opuchlizny, wszystko było ok. I wcale nie było to dla mnie takie nic, jak to się może wydawać po przeczytaniu opisu. Byłam wściekła i zawiedziona tym, że jej nie dopilnowałam.
Kasha- ona jest rozbrajająca z tym uśmiechem a w panterce- hahaha- modnisia
Chyba masz rację ;-)Agniesiu, Wercia to już dawno zaczęła chodzić, tylko się ukrywała przed tobą
Antar pamiętam Jakby to było dosłownie tydzień temu, rzeczywiście dość szybko doszła do chodzenia, zważając na to że do 9 miesiąca wszystko szło w ślimaczym tempie.Agniesia a pamietasz jak się martwioaś że Wercia jeszcze nie siedzi sama. Teraz juz bryka na dwóch nogach. Bardzo szybko