reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Ksiazka33.jpg

Duża fotka bo.. wielki powód.
JASIEK DZIŚ KOŃCZY 11 MIESIĄCZKÓW.:-)
( no i jeszcze drugi malutki powód -mój debiut na wątku fotkowym:-):zawstydzona/y:)

reklama
Przeglądałam tylko powierzchownie fotki, bo w parcy jestem ale widzę, że ten watek wciąga- widzę już zajęcie na wieczór:-)
Rufka - Natalka śliczna- ( mamy taki sam wózek:-))

Antar śliczna panienka z Zosieńki i jak tak na nią patrzę, szczególnie na 6 zdjęciu, to na chłopczyka mi nie wygląda, a już na pewno nie bardziej niż wyglądałoby każde maleństwo o takiej długości włosków. Natalka też ma chyba podobnej długości włoski. Nawet jak ma różową czapeczkę, fioletowy komplecik zimowy z kwiatkami, to pewnie znajdą się tacy co zastanowią się czy to dziewczynka czy chłopczyk, jeśli pytają, to chyba przez ostrożność, bo się dobrze nie przyjrzeli, a kolorystyczne zwyczaje nie są już takim pewniakiem. Ale już od dawna raczej trafnie spostrzegają, że wiozę w wózku małą dziewczynkę.

Agi no no no, Miłoszek ma pokaźną czuprynkę, do 5 lutego już na szczęście niedaleko, więc nie będzie przemianowywany na dziewczynkę zbyt długo i męczony spinaniem włosków. Choć kto wie, może jeszcze kiedyś w życiu zechce zapuścić włosy ;) A właściwie z czego wynika fakt, że zwlekacie do roczku ze skróceniem włosków ? Zupełnie mu ich nie przycinacie, nawet grzywki ?

Inuś śliczny ten Twój synuś i jaką ma wyraźną bródkę. Pierwsze, co pamiętam po ujrzeniu Natalii po raz pierwszy, to właśnie taki wyraźny zarys brody. Chyba już troszkę to się zmieniło w jej rysach. I jak spogląda na nas z drugiego i trzeciego zdjęcia. Jakby Ci mały myśliciel rósł :)
Prócz wózka łączy nas zdaje się jeszcze data urodzenia maluszków. Natalia też dziś kończy 11 miesięcy. 22 lutego o 9.25 wybije roczek.

inuś ale Jasio śliczny chłopczyk .Czy dobrze widzę ,że na policzku ma siniaczka.
Antar może ja jestem przyzwyczajona do oglądania twojej Zosieńki ale ja w niej nie widzę za grosz chłopczyka .Dla mnie to taka prawdziwa panienka

Agi no no no, Miłoszek ma pokaźną czuprynkę, do 5 lutego już na szczęście niedaleko, więc nie będzie przemianowywany na dziewczynkę zbyt długo i męczony spinaniem włosków. Choć kto wie, może jeszcze kiedyś w życiu zechce zapuścić włosy ;) A właściwie z czego wynika fakt, że zwlekacie do roczku ze skróceniem włosków ? Zupełnie mu ich nie przycinacie, nawet grzywki ?
.

Rufka twoje oceny są the best :-D:-D
Czepię się, ale co tam. :-p
Podejrzewam , że Agi wierzy w przesądy staroświeckie.:tak:Stąd nie obcinanie włosków małemu do 1-go roczku.:sorry2:

Agi czy wierzysz we wróżki?

-J- - oplułam sobie monitor:-D:-D:-D:-D:-Dwróżki, też wymyśliłaś:-p:-p:-p

Agi- Miłosz ma super minę u dziadka w objęciach a i we dwoje ładnie wyglądacie... :tak:

Inuś- Jasiek to kolejny przystojny facet na lutówkach:-D

A Zosia? cóż, Zosia mnie zawsze fascynowała, bo odkąd ją pamiętam sprawiała na mnie wrażenie bardzo dorosłej dziewczynki- jej miny są czasem takie wymowne:-) nie przypomina mi chłopca, ale nie dziwię się ludziom- duże dziecko- to pewnie chłopak;-)

reklama
Martussa , bo krasnoludki to ja mam w domu.:tak:;-);-):-D:-D:-D

A pro po płci... Amelia ubrana na różowo (dres różowy:dry:), upierzenie na głowie niczym Pamela Anderson:cool2: ,miejsce: supermarket- kolejka do kasy, ludzie stający za nami pytają: to dziewczynka?:baffled::baffled::baffled::-p

Ostatnia edycja:
Do góry