reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Karolek jest słodki ijakpomaga przy praniu .My mamy pralkę od góry otwieraną to tylko guziczek Niko włącza
jolek pani doktorka powiedziała, że Olina za mało przybrała na wadze nie wiem czy to się równa ze szczupłością bo dla mnie to ona taka w sam raz jest i apetyt ma więc niech się pani doktorka ugryzie, a jak nie ona to Olina świetnie potafi zostawiać ślady zębów na ciele

i tak trzymaj

reklama
1.A to my:)Miłoszek nosi gumkę na włosach żeby do roczku dotrwały włoski:)A 5 lutego zostaną ścięte:)A że dostał różowe śpioszki trzeba je znosić.
2.Z ukochanym dziadziem:)Widać mu 2 ząbki:)

Załączniki

• SL274867.jpg
    SL274867.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 71
  • SL274906.jpg
    SL274906.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
Agi Miłoszek tą gumeczką i spioszkami został przechrzczony na Miłoszkę. Ale spoko, mi tez wszyscy mówią że mam pięknego, wielkiego syna:baffled:
To mój Zoś
1.Pierwsze sanki
2. Odkurzacz to najlepszy pchacz
3. Smile
4.
5. Przy pchaczu
6. Pieknie bawię się sorterem
7. Z Mają
8. Ulubiona zabawa pod stołem

Załączniki

• Obraz 001.jpg
    Obraz 001.jpg