reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
A oto mój Karolek :)
1. odwraca się bo wie, że nie wolno wchodzić na meble i mama pewnie pokaże "no- no"
2. po robocie, czyli wszystko z półki zmiecione :)
3. wyciągam wszystko z pralki...

Załączniki

• P1022657.jpg
    P1022657.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 67
  • P1022659.jpg
    P1022659.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 68
  • P1022674.jpg
    P1022674.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 67
Dziękuję w imieniu swoim i Natalii za komplementy :) Bardzo miło się czyta tyle pochlebiających słów na temat swojej pociechy, o czym każda z nas wie. Myślę, że ten wątek to takie nasze małe targowisko próżności, gdzie dajemy sobie okazję do połechtania matczynego ego ;) Spisujecie się wspaniale w roli "Prawiaczek" Komplementów, bo duma mnie aż rozpierała czytając wasze komentarze :D
Ardzesh kiedyś, w czerwcu jak zamieszczałam kilka zdjęć to było widać kawałek mojej facjaty ;) Na razie chyba na więcej sobie nie pozwolę ;)
Muszę poszperać wstecz w tym wątki i zobaczyć, które fotki maleństw mi umknęły przez czas, kiedy mnie nie było :)
Śliczne te lutowe dzieciaczki, a słodziutki Karolek wygląda na żywe sreberko :) Tak bardzo zainteresowany jest zawartością pralki, że zupełnie nie zważa na to, iż jest fotografowany i że później jego wyczyny idą w eter :D
Remanent w pralce to rzecz wysoce ciekawa, jak widać. Że tez moje pranie czeka, aż je posegreguję i załaduję. My dorośli jesteśmy tak nieczuli wobec wspaniałości obowiązków tego świata ;)

Rufka to prawda, że ten wątek mile łechce nasze ego :tak: Ale też prawdą jest, że nasze lutowe dzieciaczki są bardzo urocze i słodkie i do tego takie fajne mamusie :tak::-)
zapmarta Karolek fajny chłopak, grzeczny bo widać przejmuje się tym, że mamusia pokaże no - no. Moja Wercisławka ma w głębokim poważaniu moje no - no i po prostu jak ma ochotę to wyciąga listwy przypodłogowe i jeszcze zadowolona demonstruje, że ją trzyma w ręku.

Rufka to i Ja Cię pokomplementuje, a właściwie twe dziecię bo piękniusia z niej księżniczka :-)
Karolek pomocnik pierwsza klasa, a moja Olina to tylko się gapi jak się pranie w pralce kręci, a jak skończy to radz sobie mamusiu sama ;-)
Agniesia Twoja Wercisławka mnie rozwaliła :-) :-D i strasznie bym chciała ją zobaczyć demonstrującą posiadanie listwy :-)
jolek pani doktorka powiedziała, że Olina za mało przybrała na wadze nie wiem czy to się równa ze szczupłością bo dla mnie to ona taka w sam raz jest i apetyt ma więc niech się pani doktorka ugryzie, a jak nie ona to Olina świetnie potafi zostawiać ślady zębów na ciele

reklama
Rufka Twoją córeczkę pierwszy raz widzę, ale oczka ma cudowne, zresztą cała jest słodka
WSZYSTKIE MALUSZKI TO SAME SŁODKOŚCI !!!:rolleyes: MNIAM :rolleyes:

Do góry