reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
Ardzesh- Mila pod koniec drugiego filmu jakby mówiła: "Mamusiu- inne dzieci na forum dopiero raczkują- czy ja też mogę taką małą regresję, regresyjkę?? nie każ mi już lewa-prawa...":happy2:

jak pokażę Mojemu to nie uwierzy!!!!:tak::tak::tak: i szczerze zazdraszczam figuryy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wercia to taki slodki pultasek i jaka fajna minke robi na drugim filmiku:tak:
Zosia "samosia":-Djest super,widac ze odziedziczyla milosc do zwierzakow po mamie
Igusia smiga w tym chodziku jak zawodowiec,mala slicznotka;-)
Mila rewelacja:tak:a ty mamuska masz figure pierwsza klasa:blink:i widac po kim mloda urode odziedziczyla:yes:

MILA gratulacje :tak: kurcze a figury też zazdroszczę - chyba zacznę się odchudzać na nowo... A no i jeszcze jaki podkład muzyczny... Ale wzruszyłam się, ardzesh oby tak wam rosła dalej ;-)
WERCIA kto dogoni psa? Świetne :-) fajnie, jak dzieciaki rosną wśród zwierząt. antar ty tam masz super towarzystwo dla Zośki i widać, że jej się podoba.

Ostatnia edycja:
Wercia mnie rozłożyła na łopatki tymi minami :-) ganielane :-)
Zosia jest urocza w tych uszach i na drugim rzeczywiscie wgląda jak kosmitka!
ale sie usmiałam na filmiku z Igą w chodziku :-)

no i na koniec musze przyznac, ze oskara dostaje...Mila Rzepa i jej mama :-) Mila bo jest rewelacyjna, świetnie wykumała jak chodzic, a Ty ardzesh za role drugoplanową, bo wyglądasz super laseczko!

reklama
Mila znow 1 -sza na podium w chodzeniu, tylko mama jej troszkę przeszkadza...:-D:-D;-)
Iga wczoraj tatę wołała zacięcie
[video=youtube;dEdAn5Ui-z8]http://www.youtube.com/watch?v=dEdAn5Ui-z8[/video]

Ostatnia edycja:
Do góry