reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
kurcze, to niesamowite, ze Kalinie tak ściemniały oczy!!:-) i widzę przygryza wargi:tak: a z włosami Hany to ostatnio jest problem po myciu z szybkim wysuszeniem- nie masz czego żałować;-)
a moje cichobiegi są idealne do chodzenia, bo Młoda ma chyba słuch absolutny :-D

miki a wiesz co to FOH
m8znn9.png
...jestes uszczypliwa !!!!:dry:
Julianek :-).

Miki ty kolorowa mamuśko.:-D

Mysia, bo Miki nie lubi sie chwalić.:tak:;-):-D
....co kolwiek miałas na myśli
yo6fp.gif
, ja lubie sie chwalic, zwłaszcza dziecmi i ich sukcesami.
14y1kjl.gif

mikimauro Maxio jest cudny :D pożycz :D
OSZALAŁA !!!!!;-):-p:-D:-D:-DSE ZRÓB TAKIEGO PREZESIKA:tak::tak::-D;-)

Maks jak zwykle oczęta powalają :tak:
Hani fryzurka cool, a ja tak jak larkaa od razu zwróciłam uwagę na kapcie :tak: świetne
Kalinki nie udało mi się już zobaczyć :no:
A oto Wercia jak próbuje wstać z leżenia
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=KGSA4RheeME"]YouTube - Wercia chce na nogi[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=_Q0fAPrDYrE"]YouTube - Coraz lepiej wychodzi[/ame]

Załączniki

• DSC00537.jpg
    DSC00537.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC00522.jpg
    DSC00522.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Agniesia jakie Wercia robi smieszna minke taki dziobek na tym drugim filmiku i rzeczywiscie robi postepy:tak:

Larkaa niestety nie zdazylam na Kalinke zerknac ale na pewno jest piekna :-)

Agniesia kupiliście juz Werci pchacza? Ja sie zastanawiam czy już kupowac czy czekać, Zośka w sumie robi podchody isię podciąga na meblach.
Trochę Zosi, nasz królik który już na dobre sie zadomowił ipsi przyjacielenaszego dziecka. Zośka im najbardziej lubiz pyska wyrywac zabawki:)

Załączniki

• IMG_5023.jpg
    IMG_5023.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_5038.jpg
    IMG_5038.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_5229.jpg
    IMG_5229.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_5244.jpg
    IMG_5244.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_5137.jpg
    IMG_5137.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_5256.jpg
    IMG_5256.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_5050.jpg
    IMG_5050.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_5060.jpg
    IMG_5060.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_5080.jpg
    IMG_5080.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_5069.jpg
    IMG_5069.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 61
agniesia mnie też zaskoczyła minka na drugim filmiku :) To taka "rybka" trudna do zrobienia. A Wercia już to wyćwiczyła do perfekcji :szok::-)
antar - rany :) co Zośka ma na głowie na drugim zdjęciu? :szok::szok: wygląda jak kosmitka :-D:-D na dodatek różowy kosmita :-D

reklama
antar fajnie, że Zosia chowa się ze zwierzętami :) widać, że Wasz psiak to prawdziwy przyjaciel. A królika zazdroszczę - zawsze chciałam :p a co do pchacza, my mamy od jakiegoś czasu, dostaliśmy po kuzynie Kaliny. Kalina podciąga się normalnie na nim, ale ujść sama nie może, bo by sobie zęby wybiła (acha...przecież ona nie ma zębów :D), bo on za szybko przesuwa się do przodu po śliskim (trzeba by było na dwór z tym pójść) , nawet jak się kółka zblokuje.

Do góry