reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Ardzesh rewelacja!!!!chodzika nie potrzeba!! no i chcialam zgapic sposob, to jak mlody stanal za mna to mi czolem w doopsko uderzal i go nie widzialam, bo on wysoki, a ja niska:-D:-D:tak:

reklama
Monia - pierwsze zdjęcię powala na łopatki :-D:-) Boskie!
Powiedz mi, te górne zęby to są dwójki czy trójki? Bo mojej Mili też wyszedł właśnie ten ząb a ja nie wiem który to jest :sorry2::zawstydzona/y:

:tak: :tak: Monika ja też się z pierwszego uśmiałam:-) taki szczery uśmiech:-)
ardzesh a z Mili ząbkowego suwaczka też widać, że musi śmiesznie wyglądać;-)

Ardzesh -Mila jest niesamowita:) tez bede tak chodzila z Mateuszkiem:)
Miki, czyli jeśli Mateusz pierwsze powiedzial ma-ma i ba-ba to nastepna bedzie córcia???? :))))
Teraz maly z upodobaniem mówi ta-ta:) I bo-bek:)
A tu pare naszych zdjęć, na pierwszym prezentujemy zębolki:)
:tak::tak::tak::tak:teoretycznie tak, ale jak by nie towiesz, co złego to nie ja :-D:-D;-);-);-):-p
Matik powala swoimi oczkami, uwielbiam te niebieściutkie oczęta:tak::tak:a uśmiech od ucha do uchai te perły w buzce , to jak dlamnie zdjęcie roku :tak::tak::tak:ale się uśmiałam:-D:tak::tak:

Zosia Króliczek przesłodki i widać, że po mamusi odziedziczyła zamiłowanie do zwierzaków. Jeśli chodzi o pchacz, to mamy już od dłuższego czasu - koledzy z męża pracy dali Werci w prezencie. Na razie bawi się złożonym.
Iga widać bardzo wypatruje kiedy ten tata z pracy wróci. A głosik ma rewelacyjny.
Mateuszek naprawdę powala uśmiechem z pierwszego zdjęcia. I te niebieskie jak ocean oczy - cud, miód.
No i oczywiście Mila - nasza przodowniczka. Cudownie, aż marzy mi się już tak biegać z Wercią.

A jeśli chodzi o moją córcię, to zaczynam wątpić czy ona zacznie raczkować. Teraz cały czas ćwiczy koci grzbiet, pomijając totalnie stanie na czworaka. Poza tym leń to okrutny i na dodatek pięknie wyspecjalizowała się w wymuszaniu pomocy. Ona nadal sama nie siada i nie ma chyba zamiaru się tego uczyć. Po prostu tak marudzi, stęka, aż w końcu krzyczy i płacze, że ja nie wytrzymuję i ją sadzam :wściekła/y: Poza tym siedzenie jej nie wystarcza, ona chce już stać, ale stanąć samemu - po co? Lepiej powspinać sie troszkę po mamie i niech pomoże. I oczywiście jak w końcu stoi, to od razu przebiera nogami do chodzenia. W łóżeczku dźwiga się po szczebelkach, ale tylko do klęku i oczywiście tylko z siadu, a gdy jej się znudzi klęczenie woła mnie by ją posadzić. Gdy próbuję ją przetrzymać, żeby sama spróbowała, oczywiście zaczyna się płacz :sorry: A na przemieszczanie się do przodu znalazła inny patent niż raczkowanie - jak tylko zrzucę na komp i załaduję na youtube to Wam pokażę :tak:

Agniesia P nie martw się. Nie każde dziecko musi raczkować. Mój synek narazie robi tak jak ty mówisz koci grzbiet, ale próbuje wstawać. Dzisiaj z pomocą poduszki, która go ochraniała przed uderzeniem sam wstał, ale z wielkim trudem. Zobaczymy jak to będzie z tym raczkowaniem.

Monia - pierwsze zdjęcię powala na łopatki :-D:-) Boskie!
Powiedz mi, te górne zęby to są dwójki czy trójki? Bo mojej Mili też wyszedł właśnie ten ząb a ja nie wiem który to jest :sorry2::zawstydzona/y:
Ja tez na poczatku nie wiedzialam ktore to zabki, nawet myslalam ze kiełki, ale nie-to dwójeczki:) i juz dzis widzialam ze jedyneczki tez sie szykuja:) Kochane mnie to zdjecie tez niesamowicie ubawilo, ale mam cos lepszego:) :tak::-D
Patrzcie same:

Załączniki

• j.jpg
    j.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 93
reklama
jeszcze raz - MY :)
Chciałam pokazać modelowy przykład niemowlaka z ADHD ;-):-D

UWAGA!!!
Sceny drastyczne. Osoby o wrażliwym sercu nie powinny oglądać tego filmiku. Mila brutalnie traktuje psa! (Antar :no::no::no:)
;-):-p:-D[video=youtube;ZYzY5k3bCJM]http://www.youtube.com/watch?v=ZYzY5k3bCJM&feature=youtube_gdata[/video]

Do góry