reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

o rety rety jakie przecudowności, aż nie wiem co pisać miałam :-) bluza Pana Prezesa świetna, ale prezes lepszy, wiadomo :-)
Wreszcie Julianka zobaczyłam i ten uśmiech mnie zauroczył, super, uśmiechaj się księciuniu jak najwięcej.
Ewelinka a Twoja niunia to normalnie na modelkę w tych okularkach się nadaje :-)
Jurand akrobata haha dobrze że na radości się skończyło :-)
szcześliwa, córeczka na imprezę chyba się jakąś szykowała, taka urocza i na nóziach, świetna

reklama
no to jeszcze troche nas, tzn. Maxa :)))
1, Zabawa z mamusią [dzisiaj o 6,30 rano:dry:]
2,Wczorajsza kąpiel:-)
3,stoje, ale co dalej :confused:
4,zabawy ciąg dalszy:happy2:
ibxjpl.jpg

yfa6d.jpg

2dvmr6c.jpg

23ijfv4.jpg

Dziewczynki, dziekujemy za mile komentarze :-)

Teraz cofnelam sie o kilka stron i wypatrzylam inne cudenka: Gaba z loczkiem, czarujacego Mateuszka z rodzicami, bardzo dziewczeca Igusie no i slodkiego Gracjanka w czapce z pilotem. Wszystkie dzieci sa sliczne!

Miki - Maks to chyba raczej do tatusia, tak mi sie wydaje po spojrzeniu i usteczkach, co?

jolek, bo miki to kobieta o wielu wcieleniach i jak sie bawi z maxem to na całego wchodzi w role :-D
maxiu jest boski i jak dla mnie to cały Ty. a na tym pierwszym zdjeciu to jakby mówil - wyluzuj mamuska :-D

mamaflavii Julianek jest slodziutki

Dziewczynki, dziekujemy za mile komentarze :-)

Miki - Maks to chyba raczej do tatusia, tak mi sie wydaje po spojrzeniu i usteczkach, co?
:szok::szok::szok::dry::dry::dry::no::no::no:no wiesz co !!!!!!!!!!! przeciez mój ci on ....;-):-D:-D:-p
miki a co na tym pierwszym zdjęciu ta mamusia taka kolorowa :-p
:-p:-p:-pwwwwrrrrr......:wściekła/y::-D;-)

...ale se mamuśki nagrabiłyście u mnie, nie wybacze , normalnie że no....wwrrrr... STRZELAM FOCHA...

2uhs6dj.gif

miki, kobieto kocie, coś Ci z pyszczka dymi ;-) cera jakas ziemista...a kiedyś byla z Ciebie taka piekna kobieta :-) nie do twarzy Ci z tym fochem
NIE DRAŻNIJ KOCICY :-p:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :-D:-D:-D:-D
dzisiaj zapaliłam dymka, a jużod tygodnia nie kopciłam, ale byłam na mieście[ po tygodniowej nie obecności] i takich żeczy się dowiedziałam , ze szkoda gadać[ oczywiście na mój temat], ludzie to mają za duzo czasu chyba. No wracajac do tematu, to się zestresowałam i musiałam się odstresować. No i czuje się jak ten koleś na tym zdjęciu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::sorry:

reklama
Do góry