reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
i jeszcze jedno zdjęcie-zagadka... co to jest??:-):-) która pierwsza zgadnie ma u mnie potraffkę z kurczaka w warzywach;-);-)
heheheh buziaczek Hanki na obiektywie???
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Emkamek, mogłam inaczej zatytułować plik, cooo???
on ci to- dobijał mi się w okienko, a potem łeb go bolał i zygzakiem biegał i fruwał podobno....;-);-)
on ci to- dobijał mi się w okienko, a potem łeb go bolał i zygzakiem biegał i fruwał podobno....;-);-)
Noooooo Ale co teraz bedzie z ta potrafffka? A Twoja Haneczka zasypia dzis jak Adas...Emkamek, mogłam inaczej zatytułować plik, cooo???
Martussa82
Noooooo Ale co teraz bedzie z ta potrafffka? A Twoja Haneczka zasypia dzis jak Adas...
no, zapraszam chyba, ze można wysłać Air -mailem?? ciepła nie doleci, ale doleci:-)
ana ale zmiana! juz kawal chlopa z Gabrysia. a mamuska pierwsza klasa - mlodziutko i ślicznie :-)
a Julka to normalnie kubice może sobie w kieszeni schować ;-) rewelacyjna fotka
Haniszonek super mina :-) po prostu mamuski nie powinny myślec za duzo ;-) a ja pomyslalam, ze na tym zdjeciu pokazujesz jak Hanka odkryła,ze można chodzić i to szybko i tylko tyle teraz jestes w stanie złapać na fotce ;-) taki strus pedziwiatr...ale zmeczona jestem i juz po 2 lampkach wina, wiec nie myśle ;-)
a Julka to normalnie kubice może sobie w kieszeni schować ;-) rewelacyjna fotka
Haniszonek super mina :-) po prostu mamuski nie powinny myślec za duzo ;-) a ja pomyslalam, ze na tym zdjeciu pokazujesz jak Hanka odkryła,ze można chodzić i to szybko i tylko tyle teraz jestes w stanie złapać na fotce ;-) taki strus pedziwiatr...ale zmeczona jestem i juz po 2 lampkach wina, wiec nie myśle ;-)
Ostatnia edycja:
Ten air-mail jest kuszacy;-), ale nie, odpowiedz zbyt latwo mi przyszla;-) Sama musze ugotowacno, zapraszam chyba, ze można wysłać Air -mailem?? ciepła nie doleci, ale doleci:-)
A moze jeszcze chcialabys mnie za to, ze Ci zagadke popsulam, tym biednym golebiem nakarmic i wmowic, ze to kurczak?
Martussa82
uciekł szczęśliwie:-):-):-):-)
zbyt mało mięska na takim drobiu...;-);-) w ramach kompromisu mogę Ci wrzucić później przepis na potraffkę w odpowiednim wątku, co?:-)
zbyt mało mięska na takim drobiu...;-);-) w ramach kompromisu mogę Ci wrzucić później przepis na potraffkę w odpowiednim wątku, co?:-)
reklama