reklama
ana ale twój Gab jest śmieszek
szczęśliwa zapisz już Julcię na prawo jazdy
martussa mamy podobny śpiworek a to drugie to zdaje się że taki cień gołąbka, ech czytając dalej widzę że się spóźniłam emkaemek zwinął mi nagrodę
agi ale Miłoszkowi szybko rosną włoski
Mysia Gracjanek taaaaki długiii a ja żałuję bo nie mam zdjęcia z USG
szczęśliwa zapisz już Julcię na prawo jazdy
martussa mamy podobny śpiworek a to drugie to zdaje się że taki cień gołąbka, ech czytając dalej widzę że się spóźniłam emkaemek zwinął mi nagrodę
agi ale Miłoszkowi szybko rosną włoski
Mysia Gracjanek taaaaki długiii a ja żałuję bo nie mam zdjęcia z USG
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Elwis- Pyza do "mam talent" :-):-):-)
a z tym śpiworkiem to na początku nie bardzo lubiła, ale nauczyła sie, tyle, ze z tego już wyrasta i muszę sie rozejrzeć za większym. za ruchliwa jest do przykrywania... co ja zrobię z kołderka, która kupiłam?? ja przynajmniej śpię o nia spokojnie:-)
a z tym śpiworkiem to na początku nie bardzo lubiła, ale nauczyła sie, tyle, ze z tego już wyrasta i muszę sie rozejrzeć za większym. za ruchliwa jest do przykrywania... co ja zrobię z kołderka, która kupiłam?? ja przynajmniej śpię o nia spokojnie:-)
agi0506
Fanka BB :)
ja przykrywam swego kołderką ale potrafi jazdy wyprawiać w łóżeczku dzisiaj wolał bawić się niż spać i wiercił się na wszystkie strony a ulubiona jego pozycja to albo odwrotnie leżeć do kierunku spania albo tak na brzuch się przekręci że nogi wystają za szczebelki itd. a najbardziej lubi jeszcze piszczeć przy tym a jak się wkurzy to płakać i to gdzieś koło 2 w nocy a ja tylko się modle by poszedł spac dzisiaj mi pół nocy chciał się bawić a ja już padałam ze zmęczeni
reklama
Milenka w Centrum Dowodzenia Wszechświatem (2 tygodnie temu w Ustroniu, 2 sierpnia `09) :-)
http://picasaweb.google.pl/lh/photo/liduvnYH0P8Lk--UR-Y_Mg?feat=directlink
http://picasaweb.google.pl/lh/photo/liduvnYH0P8Lk--UR-Y_Mg?feat=directlink
Ostatnia edycja: