reklama
i co się dziwić jaka właścicielka taki komputerTo nie Ja!!! To mój szalony komputer, on żyje swoim życiem, najpierw mi się zawiesza a jak ja klikam odśwież to on kolejny raz wstawia posty i ja już siedzę i usuwam te powtórki. Przepraszam bardzo za ten chaos
Postrzalka
Oliwciowa maminka
habcia suuuuuuper zdjęcia i tak pięknie wyglądałaś tzn wyglądaliście :-) aż się rozmarzyłam, cudo
Miłoszek ma świetne te włoski, ale tak poważnie wygląda normalnie jakby miał parę latek a nie miesięcy, chyba przez te włoski
Agi a Ty mi się kojarzysz z moją siostrą, też taka drobna tylko ma dłuuuuuuuugie czarne włosy więc nie da się jej nie zauważyć tzn. jej generalnie się nie da nie zauważyć, ale to inna historia.
Miłoszek ma świetne te włoski, ale tak poważnie wygląda normalnie jakby miał parę latek a nie miesięcy, chyba przez te włoski
Agi a Ty mi się kojarzysz z moją siostrą, też taka drobna tylko ma dłuuuuuuuugie czarne włosy więc nie da się jej nie zauważyć tzn. jej generalnie się nie da nie zauważyć, ale to inna historia.
ana545
Mama Gabrysia
Habcia cudo a Maks podobny do tatusia
agi0506
Fanka BB :)
na mnie zawsze zwracali uwagę faceci nie wiem czemu ale tak było i jest nie jestem jakaś tam piękna bo nigdy nie uważałam się za taka tylko szczupła jestem i niestety niska ktoś mi kiedyś powiedział że mam figurę modelki i żebym została nią gdybym była większa a jakoś miesiąc temu dostałam taką propozycję jako fotomodelka ale jakoś nie zgodziłam się a nie ważne jakim się jest ważne że jestem sobą i nie wstydzę się tego
Postrzalka
Oliwciowa maminka
no i pięknie, agi po prostu masz to coś :-) i super
Oki dziewczynki, ściskamy Was gorąco i zmykam.
Ahoj przygodo.
Oki dziewczynki, ściskamy Was gorąco i zmykam.
Ahoj przygodo.
reklama
szczęśliwa1
Fanka BB :)
Habcia sliczne fotki