reklama
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
alez on ma czuprynę:-)
agi0506
Fanka BB :)
Pierwsze zdjęcie to byłam w 3mc ciąży , drugie i trzecie zdjęcie to 5mc i zarazem mój ślub a ostatnie zdjęcie to nie pamiętam już który miesiąc ale chyba już z zimowych.A następne zdjęcia to tak wyglądam po ciąży.No i przed ciążą na 2 kolejnych fotkach na ostatnim zdjęciu na środku to ja nie wiedziałam wtedy że jestem w ciąży
Ostatnia edycja:
Bo ona rozkręcona jest Dziewczyny stwierdziły nawet, że coś łyka. A może to ADHD?Postrzalka czemu piszesz te same posty po dwa razy
Nimfii no jaki ten twój chłop silny.:-)
Ale Miłosz boski fryz ma.I jakie długaśne włosy . Pierwszy raz sie spotkałam z tak długimi włoskami u takiego maluszka.
Agi to ja juz teraz wierze w twoją wagę. Jaj jaka z ciebie kruszynka.A w ciąży z brzuszkiem do twarzy ci było.
aga221122
mama Jurandzika :))
agi oglądając zdjęcia nie widzę nigdzie że taka malutka jesteś, dopiero jak się przyjrzałam na ostatnim tobie i dwóm koleżankom , te dwie przy tobie wyglądają jak grubasy i wielkoludy. Dobrze, że nie znamy się osobiście, bo bym z tobą nigdzie nie wyszła
postrzałka Oliwka ma ładną sukienkę , o te chrupki są u nas w sklepie muszę kupić
ewelinko Nikodem też w takiej pozycji się budzi
szczęśliwa szczęka mi opadła Julka jest super
nimfi no Maciuś niedługo będzie biegał sam
agi twój Miłoszek to taki smutny zawsze a ty to faktycznie drobinka
ewelinko Nikodem też w takiej pozycji się budzi
szczęśliwa szczęka mi opadła Julka jest super
nimfi no Maciuś niedługo będzie biegał sam
agi twój Miłoszek to taki smutny zawsze a ty to faktycznie drobinka
Postrzalka
Oliwciowa maminka
Postrzalka czemu piszesz te same posty po dwa razy
To nie Ja!!! To mój szalony komputer, on żyje swoim życiem, najpierw mi się zawiesza a jak ja klikam odśwież to on kolejny raz wstawia posty i ja już siedzę i usuwam te powtórki. Przepraszam bardzo za ten chaos
reklama
Postrzalka
Oliwciowa maminka
Chrupki są super i wielkie, ale Oliwcia sobie radzi z nimi świetnie tylko śmiesznie wygląda. Nie wiem jakiej firmy.