reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
Pierwsze zdjęcie to byłam w 3mc ciąży , drugie i trzecie zdjęcie to 5mc i zarazem mój ślub a ostatnie zdjęcie to nie pamiętam już który miesiąc ale chyba już z zimowych.A następne zdjęcia to tak wyglądam po ciąży.No i przed ciążą na 2 kolejnych fotkach na ostatnim zdjęciu na środku to ja nie wiedziałam wtedy że jestem w ciąży

Ostatnia edycja:
Postrzalka czemu piszesz te same posty po dwa razy :confused:
Bo ona rozkręcona jest :-D:-D:-D Dziewczyny stwierdziły nawet, że coś łyka. A może to ADHD?:-D:-D

Nimfii no jaki ten twój chłop silny.:tak::-)

Ale Miłosz boski fryz ma.:tak:I jakie długaśne włosy :szok:. Pierwszy raz sie spotkałam z tak długimi włoskami u takiego maluszka.:tak:

Agi to ja juz teraz wierze w twoją wagę. :tak:Jaj jaka z ciebie kruszynka.:sorry:A w ciąży z brzuszkiem do twarzy ci było.:tak:

agi oglądając zdjęcia nie widzę nigdzie że taka malutka jesteś, dopiero jak się przyjrzałam na ostatnim tobie i dwóm koleżankom :szok::szok::szok:, te dwie przy tobie wyglądają jak grubasy i wielkoludy. Dobrze, że nie znamy się osobiście, bo bym z tobą nigdzie nie wyszła :-D:-D:-D

postrzałka Oliwka ma ładną sukienkę , o te chrupki są u nas w sklepie muszę kupić
ewelinko Nikodem też w takiej pozycji się budzi
szczęśliwa szczęka mi opadła Julka jest super
nimfi no Maciuś niedługo będzie biegał sam
agi twój Miłoszek to taki smutny zawsze a ty to faktycznie drobinka

Agi - fota z koleżankami faktycznie dramatyczna :sorry2:
Miłoszek ma piękną czuprynkę!
Szczęśliwa - ależ ma piękne ogniste włoski!!!!
postrzałka - skąd ty takie postrzelone chrupki wziełaś?

reklama
Do góry