reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki i filmiki

mikimauro moj maly tez nadal krzywi glowke :-( a juz wydawalo mi sie ze mu sie to wyprostowalo, no a teraz znowu na lewy bok :baffled:a moze moj tez to robi specjalnie :rofl2:

reklama
Mój tez woli na lewy bok najlepiej wybierz się do lekarza i niech ci powie czy to nie wzmożone napięcie mięśniowe bo im szybciej rehabilitacja to lepiej bo widziałam roczne dziecko które raczkowało i nie chodziło bo się poznali pozniej na tym

Mój tez woli na lewy bok najlepiej wybierz się do lekarza i niech ci powie czy to nie wzmożone napięcie mięśniowe bo im szybciej rehabilitacja to lepiej bo widziałam roczne dziecko które raczkowało i nie chodziło bo się poznali pozniej na tym
już byłam i usłyszałam ze przykurczu nie ma, i ze moze moje dziecko musi tak być krzywe, pisałam o tym wcześniej. Jestem juz spokojniejsza o Maxa, dziękuje za miłe słowa mamuśki, bedzie dobrze :-):-):-):-)

no moje drogie, pokazywałyście swoje woziki dla pociech, to i ja pokaże hihi.. takiego autokaru to zadna z Was nie ma hihi...:-D:-D:-D:-D
spacerek po mieście i kawka u koleżanki w kafejce....
... nie wiem czemu wklejają mi się takie małe zdjęcia, ale jak klikniecie na nie to się powinno powiększyc...

Załączniki

• DSCF1731 [640x480].jpg
    DSCF1731 [640x480].jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 95
Hej, Miki, my mamy dokladnie taki sam Graco Stadium Duo, co wiecej mamy 2 podwojne, choc na razie tylko dwoje dzieci :-D;-) Boze, dziewczynki, dzis dopiero policzlam, za zadne skarby swiata nie zgadniecie ile mamy lacznie wozkow :tak::no::baffled:.....Osiem.... :cool2::baffled::confused::szok: Chyba przesadzilismy, co? :szok:

Hej, Miki, my mamy dokladnie taki sam Graco Stadium Duo, co wiecej mamy 2 podwojne, choc na razie tylko dwoje dzieci :-D;-) Boze, dziewczynki, dzis dopiero policzlam, za zadne skarby swiata nie zgadniecie ile mamy lacznie wozkow :tak::no::baffled:.....Osiem.... :cool2::baffled::confused::szok: Chyba przesadzilismy, co? :szok:
:szok::szok:..a po ch..... steczke Ci tyle wózków ????:szok::szok::szok:no to chyba przesadziłaś, dwa bliżniaki:szok::szok::szok:. przyznaj się że pewnie takich słodziaków masz jeszcze z piątke hehehe...;-);-);-), ale tak powaznie to ja mam trzy i już sikam po nogach co dziennie bo buzza chce, tylko nie wiem jak mężolkowi powiedzieć ze chce następny, teraz mam sprawe utrudnioną bo quinny jest drogi, ale czujna Dośka pilnuje wszystkie internetowe giełdy i moze jakiegoś z odzysku sobie sprawie, normalnie chora jestem na nowy wozik dla Maxa:tak::tak::tak:

mamaflavii ile? :szok::szok::szok::szok::szok:
Ja wczoraj doliczyłam się piorąc, że mam dla Zuzki 12 kocyków... Aż się moja mama się śmiała, że dla powodzian mam oddać...

jak dla dwójki dzieci to nie dużo, ja cię powoli gonię. Jurand ma 3-4 wózki. To jest tak, gondola, która poszła do lamusa, na jej kółka wsadzona została spacerówka (te dwa można policzyć jako 1,5 wózka:-D:-D:-D). W domu stoi taki zwykły używany do spania w dzień jak jesteśmy w domu, u mojej siostry podobny jak w domu do spania w ogrodzie u mojej sis:-):-):-). Nie jest tak źle. A kocyków też mamy całkiem całkiem.

łomatko, dziewczyny - ale macie tego sprzetu dla dzieci ;-) my mamy 1 wózek i 2 kocyki. lubie minimalizm ;-)

miki, super ta Twoja gromadka :-)

reklama
Do góry