reklama
agi0506
Fanka BB :)
Mój tez woli na lewy bok najlepiej wybierz się do lekarza i niech ci powie czy to nie wzmożone napięcie mięśniowe bo im szybciej rehabilitacja to lepiej bo widziałam roczne dziecko które raczkowało i nie chodziło bo się poznali pozniej na tym
mikimauro
już byłam i usłyszałam ze przykurczu nie ma, i ze moze moje dziecko musi tak być krzywe, pisałam o tym wcześniej. Jestem juz spokojniejsza o Maxa, dziękuje za miłe słowa mamuśki, bedzie dobrze :-):-):-):-)Mój tez woli na lewy bok najlepiej wybierz się do lekarza i niech ci powie czy to nie wzmożone napięcie mięśniowe bo im szybciej rehabilitacja to lepiej bo widziałam roczne dziecko które raczkowało i nie chodziło bo się poznali pozniej na tym
mikimauro
no moje drogie, pokazywałyście swoje woziki dla pociech, to i ja pokaże hihi.. takiego autokaru to zadna z Was nie ma hihi...
spacerek po mieście i kawka u koleżanki w kafejce....
... nie wiem czemu wklejają mi się takie małe zdjęcia, ale jak klikniecie na nie to się powinno powiększyc...
spacerek po mieście i kawka u koleżanki w kafejce....
... nie wiem czemu wklejają mi się takie małe zdjęcia, ale jak klikniecie na nie to się powinno powiększyc...
Załączniki
mamaflavii
Mama Flavii i Julianka
Hej, Miki, my mamy dokladnie taki sam Graco Stadium Duo, co wiecej mamy 2 podwojne, choc na razie tylko dwoje dzieci ;-) Boze, dziewczynki, dzis dopiero policzlam, za zadne skarby swiata nie zgadniecie ile mamy lacznie wozkow .....Osiem.... Chyba przesadzilismy, co?
mikimauro
..a po ch..... steczke Ci tyle wózków ????no to chyba przesadziłaś, dwa bliżniaki. przyznaj się że pewnie takich słodziaków masz jeszcze z piątke hehehe...;-);-);-), ale tak powaznie to ja mam trzy i już sikam po nogach co dziennie bo buzza chce, tylko nie wiem jak mężolkowi powiedzieć ze chce następny, teraz mam sprawe utrudnioną bo quinny jest drogi, ale czujna Dośka pilnuje wszystkie internetowe giełdy i moze jakiegoś z odzysku sobie sprawie, normalnie chora jestem na nowy wozik dla MaxaHej, Miki, my mamy dokladnie taki sam Graco Stadium Duo, co wiecej mamy 2 podwojne, choc na razie tylko dwoje dzieci ;-) Boze, dziewczynki, dzis dopiero policzlam, za zadne skarby swiata nie zgadniecie ile mamy lacznie wozkow .....Osiem.... Chyba przesadzilismy, co?
aga221122
mama Jurandzika :))
jak dla dwójki dzieci to nie dużo, ja cię powoli gonię. Jurand ma 3-4 wózki. To jest tak, gondola, która poszła do lamusa, na jej kółka wsadzona została spacerówka (te dwa można policzyć jako 1,5 wózka). W domu stoi taki zwykły używany do spania w dzień jak jesteśmy w domu, u mojej siostry podobny jak w domu do spania w ogrodzie u mojej sis:-):-):-). Nie jest tak źle. A kocyków też mamy całkiem całkiem.Hej, Miki, my mamy dokladnie taki sam Graco Stadium Duo, co wiecej mamy 2 podwojne, choc na razie tylko dwoje dzieci ;-) Boze, dziewczynki, dzis dopiero policzlam, za zadne skarby swiata nie zgadniecie ile mamy lacznie wozkow .....Osiem.... Chyba przesadzilismy, co?
reklama
łomatko, dziewczyny - ale macie tego sprzetu dla dzieci ;-) my mamy 1 wózek i 2 kocyki. lubie minimalizm ;-)
miki, super ta Twoja gromadka :-)
i ja tez jeden wozek a kocyki 2
mikimauro ale masz bardzo fajny ten wozek podwojny :-)