reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

szczęśliwa-fantastyczna jest Twoja córcia, jestem w szoku :))
agi-jaki słodziak, włoski superaśne :)))
ardzesh-pięknie Mila siedzi, ślicznie wyglada w kapelusiku :)))
WSZYSTKIE DZIECIACZKI SA ŚLICZNE I TAKIE KOCHANE :)))
a ja pokaże Wam Maxa, bo ostatnio tu nic nie wklejałam

Załączniki

• 100_4821 [640x480].JPG
    100_4821 [640x480].JPG
    56,4 KB · Wyświetleń: 66
  • 100_4932 [640x480].jpg
    100_4932 [640x480].jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 68
reklama
jak Mila slicznie wyglada w kapelusiku :tak::tak:
a Maksik jest super chlopczyk. a tak na marginesie Miki czy robisz cos w kierunnku skrzywiewnia glowki u Maxa bo ja na zdjeciach juz nic nie widze????

Miki, Maksio jak zwykle rozbrajający. Pokaż jeszcze jego uśmieszek, bo jest superaśny :tak:
mówisz i masz... hihihi... oto uśmiechniety Maxiol :-):-):-)
jak Mila slicznie wyglada w kapelusiku :tak::tak:
a Maksik jest super chlopczyk. a tak na marginesie Miki czy robisz cos w kierunnku skrzywiewnia glowki u Maxa bo ja na zdjeciach juz nic nie widze????
Zuzuia- nadal problem jest, choć zdecydowanie mniejszy, nawet na tym zdjeciu na którym Max siedzi w foteliku samochodowym widać. Naprawde sto razy dziennie go poprawiam, w nocy tez zanim ja sama zasne to non stop go poprawiam, to bardzo mu pomogło, skrzywienie jest ale juz zdecydowanie mniejsze.Nawet powiem Ci ze wczoraj przeżyłam szok i lekkie załamanie, bo wczoraj mały spał w foteliku samochodowym jednym ciagiem trzy godziny, moze troszke mniej, jak wstał to znowu taki wykrzywiony był że szok, myślałam że zaczne ryczeć normalnie, ale mały się rusza cały czas, myśle ze będzie dobrze.Obiecanej wizyty u specjalisty się nie doczekałam, lekarka mnie oszukała [ realia Irlandi], u masazysty tez nie byłam, bo widze ze sama daje rade. Najważniejsze ze to nie przykurcz bo bym sobie sama nie poradziła, on ma tak sam z siebie, poprostu musze go cały czas pilnować i poprawiać.:tak::tak::tak:

Załączniki

• 100_4830 [640x480].jpg
    100_4830 [640x480].jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 69
  • 100_4707 [640x480].jpg
    100_4707 [640x480].jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 65
  • 100_4709 [640x480].jpg
    100_4709 [640x480].jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 64
agi0506 jaka kruszynkaaaa z bujną czuprynką...Jeju zapomniałam już , kiedy nasze dzieciaczki takie były. A teraźniejszą fotę wkleisz nam?:sorry:
Mikimauro :-D:-D:-D
Martussa Haneczka cud, miód i orzeszki:tak:.

reklama
Martussa no widać od razu po kim Hanka ma takie oczęta niebieściutkie :tak: kurcze ja to całą ciążę marzyłam żeby Zuzka moje niebieskie oczka odziedziczyła, a tu klops - zapatrzyła się w tatusia.
mikimauro ale uśmiechy... :-):-):-) i rzeczywiście widać, twoją pracę nad Maksiem, a ci wszyscy specjaliście na początek powiedzieliby żebyś właśnie go poprawiała stale. Ja podkładałam Zuzce poduszkę z jednej strony główki i jakoś się oduczyła krzywienia i jednostronności.
agi ale ten twój synuś długi :szok::szok::szok: no i rzeczywiście figurkę to ty masz niezłą - nie chcesz kilku moich kilogramów? :-:)rofl2:

Do góry