reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziwne testy ciążowe

reklama
Witam zrobiłam test wyszedł negatywny po 5 minutach zostawialam na stoliku i poszłam do pracy rano okazał się pozytywny i kilka godzin późnej dostałam plamienia co to oznacza wytłumaczy mi ktoś ?

Wynik testu odczytuje się tylko w czasie z ulotki, zazwyczaj do 5 min, potem wynik jest nieważny.
Pokaż zdjęcie tego testu 😊

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 197
Ja albo powtórzyłabym test albo poszła na wyniki krwi bhcg, jeśli wyjdzie pozytywnie a masz plamienia to szybko do lekarza po progesteron😊

reklama
Witam zrobiłam test wyszedł negatywny po 5 minutach zostawialam na stoliku i poszłam do pracy rano okazał się pozytywny i kilka godzin późnej dostałam plamienia co to oznacza wytłumaczy mi ktoś ?
No właśnie ja mam podobną historię. Zrobiłam wczoraj rano test, negatywny. Rzuciłam go gdzieś i poszłam do pracy. Dzisiaj rano patrzę, a tam blada druga kreska. Ale zrobiłam też dzisiaj rano w związku z tym wydarzeniem i negatywny. Najpierw mi się zrobiło trochę smutno, bo się wystraszyłam że jakiś biochem i cykl stracony, ale po przemyśleniu stwierdzam, że to pewnie jakiś wadliwy test. Jedno co mnie zastanawia to to, że nigdy w żadnym tak nie miałam (znaczy raz mialam i wtedy famtycznie bylam w ciąży). A zrobiłam tej firmy dużo testów, bo zamówiłam całą paczkę w necie. No ale nic. Na Twoim miejscu zrobiłabym jutro rano że dwa testy różnych firm o czułości 10 i jak negatywy to negatywy a ja pozytywny to pewnie już będzie od razu kreska.

Do góry