reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziwne testy ciążowe

Beta robiona przed okresem 3 paź, miesiączka powinna być 5,6 to dwa dni różnicy, okresu nadal brak, wątpię aby aż 5testow pokazywało fabryczna kreskę? 🤷‍♀️Może się mylę, ale w poniedzialek pójdę na betę i będę miała czarno na białym. Bo to jak wróżenie z fusów moim zdaniem. Testy wykonywałam rano z porannego moczu i tyle kropel ile pisało i wychodzi za każdym razem różowa linia od razu, nie że po minucie bądź dwóch odrazu. Może owulacja się opóźniła. No cóż jak wspomniałam wyżej wróżenie z fusów. Dziękuję za odpowiedzi :) miłego popołudnia
ja nie widzę nawet cienia a skoro miesiączka miała być kilka dni temu to już beta powinna być w setkach i kreska powinna być gruba. 🤷🏻‍♀️

reklama
Beta robiona przed okresem 3 paź, miesiączka powinna być 5,6 to dwa dni różnicy, okresu nadal brak, wątpię aby aż 5testow pokazywało fabryczna kreskę? 🤷‍♀️Może się mylę, ale w poniedzialek pójdę na betę i będę miała czarno na białym. Bo to jak wróżenie z fusów moim zdaniem. Testy wykonywałam rano z porannego moczu i tyle kropel ile pisało i wychodzi za każdym razem różowa linia od razu, nie że po minucie bądź dwóch odrazu. Może owulacja się opóźniła. No cóż jak wspomniałam wyżej wróżenie z fusów. Dziękuję za odpowiedzi :) miłego popołudnia
Skoro za każdym razem wychodzi ta sama linia od kilku dni to daje do myślenia. Moim zdaniem w ciąży nie jesteś. A bete jak najbardziej zrób,żeby rozwiać swoje wątpliwości.

Jesli testy bylyby pozytywne to beta z krwi by to potwierdzila. Ale nie potwierdza, a badanie z krwi jest duzo bardziej czule niz sikane testy. Jak dla mnie one sa wszystkie negatywne. Nie widze nawet cienia kreski. Powinna byc ona wybarwiona na rozowo. Nakrecilas sie i widzisz cos, czego pragniesz.

Jedna kreska świadczy o dobrze wykonanym teście ale braku ciąży. Nie ma drugiej kreski. Powinny być dwie kreski które świadczą o ciazy.

Do góry