frez.ja1987
Fanka BB :)
Przykro mi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi. Jeszcze się udaNie zdążyłam, zaczęłam krwawic...
Wynik testu odczytuje się tylko w czasie z ulotki, zazwyczaj do 5 min, potem wynik jest nieważny.
Pokaż zdjęcie tego testu
Jeżeli w ciągu 10min nie było pozytywnego to test jest nieważny. Zresztą każdy test odczytuje się do 5min po zrobieniu. Później może się po prostu wybarwiac.Jest to możliwe jeżeli w ciągu 10 minut test nie pokazał wyniku pozytywnego ?
ObyJeżeli w ciągu 10min nie było pozytywnego to test jest nieważny. Zresztą każdy test odczytuje się do 5min po zrobieniu. Później może się po prostu wybarwiac.
No właśnie ja mam podobną historię. Zrobiłam wczoraj rano test, negatywny. Rzuciłam go gdzieś i poszłam do pracy. Dzisiaj rano patrzę, a tam blada druga kreska. Ale zrobiłam też dzisiaj rano w związku z tym wydarzeniem i negatywny. Najpierw mi się zrobiło trochę smutno, bo się wystraszyłam że jakiś biochem i cykl stracony, ale po przemyśleniu stwierdzam, że to pewnie jakiś wadliwy test. Jedno co mnie zastanawia to to, że nigdy w żadnym tak nie miałam (znaczy raz mialam i wtedy famtycznie bylam w ciąży). A zrobiłam tej firmy dużo testów, bo zamówiłam całą paczkę w necie. No ale nic. Na Twoim miejscu zrobiłabym jutro rano że dwa testy różnych firm o czułości 10 i jak negatywy to negatywy a ja pozytywny to pewnie już będzie od razu kreska.Witam zrobiłam test wyszedł negatywny po 5 minutach zostawialam na stoliku i poszłam do pracy rano okazał się pozytywny i kilka godzin późnej dostałam plamienia co to oznacza wytłumaczy mi ktoś ?