- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja to nie śpiewam tak fałszuję, że dziecko chyba by focha miałoJa tam jak byłam w 5tc to juz spiewałam
N
nataliak
Gość
wibracje ktore wytwarzaja glosne niskie dzwieki jak najbardziej. moj maluch reaguje na jazde tramwajem/pociagiem, moj glosniejszy glos, a zdarzylo nam sie byc tez na kameralnym koncercie z instrumentami typu bebenki gdzie bylo glosno i dzwieki byly bardzo niskie, az wszystko wibrowalo - wtedy rowniez reagowal.dziala to tak ze plyn owodniowy przewodzi fale dzwiekowe ktore maluch odbiera przez odpowiednie receptory na skorze. na normalne slyszenie musimy jeszcze troszke zaczekac.
sloneczko85
Zaciekawiona BB
Ja tez na to licze;-)Ja też liczę że maluszek usłyszy moją skargę i chociaż na świeta mamie zrobi maly prezent w postaci kopniaczka!!!! Proszę))))))))))))))))
anusiak-białystok
Fanka BB :)
No nie wiem....ostatnio mąż z wiertarką szalał ponad godzinę,to maleństwo chyba jednak usłyszało, bo brykało,ale tak jakby...nerwowe odruchy były.Jak pies niespodziewanie zaszczeka to też nagłe uderzenie w brzuszek czuję...dziewczyny, przeciez nasze maluchy jeszcze nie slysza...
reklama
natalia_lila
Fanka BB :)
Moj już rusza się od 14 tyg, a kopie od 17 tyg. Teraz tak sie wierci że az mi niedobrze. Jak mam obcisłą bluzkę to widać jak sie odznaczają
Nie wiem jak u mojego brzdąca jest ze słuchem, narazie nie zaobserwowałam żeby jakoś szczególnie reagowało na głosy, albo ostrzejsze dzwięki.
Nie wiem jak u mojego brzdąca jest ze słuchem, narazie nie zaobserwowałam żeby jakoś szczególnie reagowało na głosy, albo ostrzejsze dzwięki.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.