- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczyny, mój jest najaktywniejszy wieczorem, wtedy najłatwiej można go wyczuć, najlepiej leżąc na plecach. A jak jeszcze obok położy się tatuś i zacznie gadać i rękę przykładać, to bobas szaleństwa dostaje:-) Wierci się, kopie, przesuwa:-) Cudo Zwłaszcza jak tatusia nie ma cały dzień a tu wieczorem go usłyszy:-)
estragon
mamusia synusia:P
moje też najajtywniejsze wieczorkiem jak leżę własnie na plecach, ale od 3 dni czuję je też w dzień. Wczoraj przestraszyłam moje maleństwo. Weszłam pod prysznic i zapomniałam z góry wziąśc ręcznik, więc krzyknęłam tak straaasznie głośno do męża, żeby mi go przyniósł, a małe w tym momencie kiedy krzyknęłam zrobiło takiego fikołka, ewidentnie się przestraszyło.
Ja swoje czuję rano i wieczorem a w dzień....... to chyba nawet sie nie wsu****e zbytnio w swoje ciało bo duużo spraw na głowie. Ale bejbik ostatnio źle się ułożył bo od 2 dni mam rwe kulszową, promieniuje od kręgosłupa do lewej nogi aż po kolano nowmalnie wieczorem jak się położyłam w jednej pozycji to juz się nie ruszałam do rana bo tak mnie bolało. Mam nadzieje że dziś może bedzie coś lepiej
N
nataliak
Gość
dziewczyny, przeciez nasze maluchy jeszcze nie slysza...;P co najwyzej jakies wibracje odczuwaja przez wody plodowe ale slyszec glosy z zewnatrz beda dopiero okolo 23-24tygodnia, wtedy wyksztalca sie aparat sluchowy i osrodek sluchu w mozgu.
głosów może nie, ale wibracje napewno i to tez może ich denerwować, w zeszłym tygodniu byłam w kinie, gdzie jest naprawdę głosno, to dzidzia wariowała jak szalona- w domu w ciszy nigdy tak się nie zachowujedziewczyny, przeciez nasze maluchy jeszcze nie slysza...;P co najwyzej jakies wibracje odczuwaja przez wody plodowe ale slyszec glosy z zewnatrz beda dopiero okolo 23-24tygodnia, wtedy wyksztalca sie aparat sluchowy i osrodek sluchu w mozgu.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.