reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hurrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny - wreszcie coś!!!! Wczoraj wieczorem i w nocy maluch zaczął tak brykać, że już raczej nie mam watpliwości, że to było TO!!!! Mam wrażenie , że on się uaktywnia póżnym wieczorem...kurdele, mam nadzieję, że mu tak nie zostanie ...
no nareszcie :tak:
mój maluch przez pierwsze 2-3 dni tylko rano i wieczorem jest aktywny, od wczoraj potrafi tak kilka razy dziennie fikać :tak::-D

reklama
malina gratulacje :)
moj maluch jak siedze grzecznie w domu to jest spokojny, kilka razy w ciagu dnia daje o sobie znac. tu puknie, tam szturchnie, troche sie powierci. dzisiaj jeszcze nie dal znaku zycia ale za to usadowil sie gdzies na dole tak ze az boli. przed chwila zjadlam sniadanie to moze sie zaraz obudzi 'na karmienie' ;P

Malina w końcu się doczekałaś:-)
Mój maluszek chyba nóżki ma niziutko bo kopie na samym dole brzucha, zwłaszcza gdy położę się na plecach... a w górze brzuszka czuję bardziej przepychanie się więc pewnie to główka:tak:

Mój maluszek chyba nóżki ma niziutko bo kopie na samym dole brzucha, zwłaszcza gdy położę się na plecach... a w górze brzuszka czuję bardziej przepychanie się więc pewnie to główka:tak:

U mnie podobnie... Małe kopie tak mocno, że nawet mąż czuje :)
Ale ma tylko jedną taką mocną sesję. Miedzy 5 a 5.30 rano jak juz dretwieje na lewym boku i kładę się na plecach z poduchami pod plecami i kolanami (taka pozycja jak na jodze) zaraz zaczyna kopać bardzo nisko, tam gdzie cienka i delikatna skóra :) I tak codziennie od 1,5 tygodnia :-)
Wcześniej tylko sobie bulgotało;-)

oj laski ale ja też się już oficjalnie skarżyłam i nic.. :wściekła/y: no ale pocieszam się tym, że u Was ciąża o co najmniej tydzień starsza więc jeszcze mam czas ;-) gin powiedział, że w przeciągu 3 tygodni na pewno coś będzie więc czekam - nie koniecznie cierpliwie :-p

reklama
Ja też liczę że maluszek usłyszy moją skargę i chociaż na świeta mamie zrobi maly prezent w postaci kopniaczka!!!! Proszę:)))))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry