Zaczyna mnie to trochę martwić, że wiecznie jest rozkraczona Mam nadzieję, ze jej tak nie zostanie
dobra jesteś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczyna mnie to trochę martwić, że wiecznie jest rozkraczona Mam nadzieję, ze jej tak nie zostanie
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dzaczyna mnie to trochę martwić, że wiecznie jest rozkraczona mam nadzieję, ze jej tak nie zostanie
Zaczyna mnie to trochę martwić, że wiecznie jest rozkraczona
Moje maleństwo dziś leniwe tak jak mamusia, cały dzień jestem senna i maleństwo też jakieś ospałe, pobrykało troszkę przed południem, a później to już tylko delikatne ruchy robiło raz na jakiś czas.
czy Wasze maluchy kopią Was boleśnie? mój od wczoraj wieczora tak mnie mocno kopie, że aż boli, to że pod żebra wchodzi i nie mogę oddechu złapać to jest pikuś, nawala mnie tak mocno,że szok, mam wrażenie jakby skóra miała mi pęknąć zaraz :-(
Moja mała to juz takie dziwne te ruchy wykonuje to kopie to sie przeciąga...a nózie wkłada w rózne miejsca bolesne