reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moje maleństwo dziś leniwe tak jak mamusia, cały dzień jestem senna i maleństwo też jakieś ospałe, pobrykało troszkę przed południem, a później to już tylko delikatne ruchy robiło raz na jakiś czas.

oj tak leniwie dzis.................a tu remontowo cd, wizyta teściów, a mnie oczy leciały ;/ ale milutko było, a Dzidzia kopie po żeberkach z lewej :p

czy Wasze maluchy kopią Was boleśnie? mój od wczoraj wieczora tak mnie mocno kopie, że aż boli, to że pod żebra wchodzi i nie mogę oddechu złapać to jest pikuś, nawala mnie tak mocno,że szok, mam wrażenie jakby skóra miała mi pęknąć zaraz :-(

a nawet "pan pikuś" :-D;-)

a tak na powaznie, to mam podobnie. Czasami jest to aż nieprzyjemne i męczące. Nie pamiętam już jak było z córami, ale mam wrażenie, że inaczej, lżej.
Momentami czuję jakby skrobanie i zastanawiam się czym ?

Niektóre mamy martwią się czy Maluszki aby za mało się nie ruszają, a ja martwię się, czy aby nie za bardzo, bo moze coś Jej dolega...

W ogóle, czy moja Mała kiedykolwiek śpi, sama nie wiem :-D

Mój to śpi, ale tak po pół godziny... A potem od nowa harce:baffled: Dziś to tak mocno nogi w bok wyprostował że się musiałam odchylić w bok w drugą stronę i stopy było na skórze prawie widać:confused: Dostał klapsiora od taty to się trochę uspokoił, musiał bo jęczałam z bólu, do tego stopnia to było pierwszy raz:baffled:

Mnie moja też dzisiaj wypchnęła dosyć boleśnie i tatko też musiał ją do pionu ustawić :p Dostała pstryczka i się zaraz wyprostowała :)

mój od soboty tak szaleje, że brzuch, to miałam już w różnych kształtach. Wczoraj się troszkę wsytraszyłam, że jest coś nadaktywny, bo tak się bardzo wiercił i miałam dzwonic do lekarza, a tu dziś czytam opis na suwaczku, że to taki tydzień:))). Dobrze, że nie dzwoniłam...

Moja mała to juz takie dziwne te ruchy wykonuje to kopie to sie przeciąga...a nózie wkłada w rózne miejsca bolesne

reklama
Moja mała to juz takie dziwne te ruchy wykonuje to kopie to sie przeciąga...a nózie wkłada w rózne miejsca bolesne

u mne to samo, jest aktywny, ale te ruchy są straszne, boli jako cholera. z przodu brzuch robi się płaski a po bokach wychodzą różne częsci ciała :-)
dziś już o 7 mnie obudził wierceniem się :p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry