- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
aldonta
Fanka BB :)
u mne to samo, jest aktywny, ale te ruchy są straszne, boli jako cholera. z przodu brzuch robi się płaski a po bokach wychodzą różne częsci ciała :-)
dziś już o 7 mnie obudził wierceniem się
często jak Mała kopnie to az podskakuje ....rozpycha mi boki głównie lewy i pępek atakuje, żeby pisać przy stole na kompie musze dziwacznie siedzieć żeby mnie nie boksowała od srodka....łobuz mały..........ah kiedy ten majjjjj )))
awru
Fanka BB :)
u mnie identycznie i tak się zastanawiam w jakiej pozycji musi być bejbiak żeby jednocześnie wypychać pępek i lewy bok....rozpycha mi boki głównie lewy i pępek atakuje,
mam nadzieję, że się dzisiaj dowiem
może nie w L tylko w C ale to C jak ktoś patrzy na mój brzuch. bo z mojego punktu widzenie to takie odwrócone C :-)
a dupkę ma jakiś 4 cm w bok od pępka i nóżki też (po drugiej stronie pępka)
mam nadzieję, że coś zrozumiałaś z mojego opisu hehe
a dupkę ma jakiś 4 cm w bok od pępka i nóżki też (po drugiej stronie pępka)
mam nadzieję, że coś zrozumiałaś z mojego opisu hehe
reklama
moja mało cos mnie martwi ostatnio - mam wrażenie, że od 4 dni większośc czasu przesypia i mało sie rusza... O kopniakach mogę juz zapomnieć - same słabe rozpychanki. Nie chcę się schizowac, ale to samo przychodzi. Dzisiaj zajme sie nasłuchiwaniem i dokładnym liczeniem ruchów, bo może najzwyczajniej byłam ostatnio troche zabiegana i nie zauważałam. Za to od kilku dni ma codziennie czkawkę
I smieszne sa jeszcze takie małe guzki na brzuchu, jak np. wypnie kolanko, ale inną częśc swojego malutkiego ciałka - zauważyliśmy to z M. dopiero niedawno i mamy niezły ubaw
I smieszne sa jeszcze takie małe guzki na brzuchu, jak np. wypnie kolanko, ale inną częśc swojego malutkiego ciałka - zauważyliśmy to z M. dopiero niedawno i mamy niezły ubaw
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.