- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a ja już zgłupiałam, bo kilka tygodni temu fajnie czułam czkawkę tak co 2-3 sekundy podskok w tym samym miejscu a teraz czuję takie lżejsze podskoki, ale co sekundę normalnie jakby serce biło i zgłupiałam, bo nie wiem, czy to czkawka, czy coś innego
Moze to Twoje tetno :-)
Mi czasami jak leze to biust faluje rytmicznie zgodnie z tetnem.
hmm ale ja to czuję nisko na dole i po około 2 minutach cisza
N
nataliak
Gość
hmm ale ja to czuję nisko na dole i po około 2 minutach cisza
na podskakiwanie juz malo miejsca jest a odczuwanie czkawki na dole wydaje mi sie normalne skoro dziecko ulozone jest glowkowo. ja tez czuje tylko na dole teraz, czasami przy niektorych czknieciach mala drgnie calym cialkiem a tak to czuc tylko lekkie pukniecia co 1 albo 2sekundy.
Nicole1603
Fanka BB :)
Majóweczki, czy Waszym dzieciaczkom też zdarza się kopać/uderzać Was taką jakby serią szybkich ruchów?
Tak. Mam to samo. Jakby własnie boks czy coś takiego ale te ruchy są naprawdę szybkie
N
nataliak
Gość
serduszko bije szybciej. a czkawka owszem u leniuszka bardziej co sekunde niz dwie.
Tylko, że w moim przypadku to ja nie wiem czy to czkawka...Bo Mała ułożona główkowo a ja te ruchy czuję na górze brzucha czyli wychodzi na to że ona tak nogami kopie...będę w przyszłym tygodniu na usg to wypytam o to, bo sama nie wiem czy tak powinno być...
reklama
lenkaa*
Fanka BB :)
wampi maluch się nie męczy czkawką - dzieci to lubią Teraz będzie coraz częściej bo to są ćwiczenia przepony przed rozpoczęciem samodzielnego oddychania - więc niech ćwiczą ile wlezie
Ja też odczuwm delikatne - takie bardziej jak pulsowanie - prawie w kroczu - a czasem jak Jasiek ma większą czkawkę to aż go zarzuca - ale to na pewno czkawa a nie samodzielne ruchy bo zbyt miarowe i regularne jest to podskakiwanie.
Ja też odczuwm delikatne - takie bardziej jak pulsowanie - prawie w kroczu - a czasem jak Jasiek ma większą czkawkę to aż go zarzuca - ale to na pewno czkawa a nie samodzielne ruchy bo zbyt miarowe i regularne jest to podskakiwanie.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.