reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
chrupcia- u mnie podobnie... zastanawiam sie kiedy mały śpi bo praktycznie cały czas wariuje (na szczęście nic mnie nie boli ;)

reklama
mój mały zawsze o 22.25 ćwiczy, myślałam,że w nocy śpi, ale wczorajszej nocy źle spałam, co chwile się budziłam i co?
mój mały od 2-4 w nocy impreze sobie chyba urządził :-D
dziś w ciągu dnia też sobie często bryka :tak:

Aga to witam w klubie nocnych imprezowiczów, tak mnie kopie, że spać sie nie da

A moja wiercioszka daje czadu non stop:szok: również w nocy:tak:
Ale ja się cieszę i nie marudzę,bo kiedyś też tak szalała a potem miała kilka dni przerwy i ja już cała w panice:szok:że coś jest nie tak

Aga to witam w klubie nocnych imprezowiczów, tak mnie kopie, że spać sie nie da

ja zawsze śpię, więc nie zdaję sobie z tego sprawy :-)
ale teraz już wiem, tylko mam nadzieję, że po narodzinach nie będzie takim nocynym imprezowiczem...

A to moje dziecko raczej takie spokojne się zapowiada, choć się czasami zastanawiam czy nie zbiera siły na później i jak się urodzi to wtedy da popalić...:confused:

a ja znów pół nocy nie spałam przez to przeiębienie i mój mały znów punkt 2 w nocy zaczął imprezę ;-)

Moje małe dawało czadu cały weekend - gdy siedziałam w szkole, na wykładzie i gdy leżałam w domu. Gdy tylko podnosiłam się z miejsca od razu zamierał... czyli baardzo nie lubi wykładów i głosu wykładowcy dodatkowo wzmocnionego przez mikrofon. :-D:-D Ja też, więc to rodzinne :-D

Ja zauważyłam że mój synuś ma już stałe pory baraszkowania....Zaczyna po 8 rano póżniej koło 11, później 14, 17 i póżniej koło 20 a następnie koło 2 w nocy, 4 rano i od 8 znowu zaczyna...:-):-)
A jak to u Was??

reklama
Ja zauważyłam że mój synuś ma już stałe pory baraszkowania....Zaczyna po 8 rano póżniej koło 11, później 14, 17 i póżniej koło 20 a następnie koło 2 w nocy, 4 rano i od 8 znowu zaczyna...:-):-)
A jak to u Was??

róznie, ale z reguły rano koło 7 potem własnie różnie, bo czasem lubie po 9 czasem po 10, potem koło 13, 17, 18, a wieczorem zawsze o 22.,25 no i jak się okazuje o 2 w nocy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry