reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
moj leniuszek wciaz jest grzecznym dzieckiem. nie kopie bolesnie, rusza sie delikatnie, czasem tylko stopy wypycha ale i to nie boli. jeszcze troche czasu zostalo wiec moze sie cos zmieni w tej kwestii.

U mnie tak samo jak u Nataliak- junior raczej się wierci niż kopie, coś tam czasami wypchnie, ale w sumie ani razu nie było to bolesne...

Mój ma stopy z lewej strony. Kiedy rano leżę na lewym boku pół przytomna i przekrecam sie troche na brzuch to czasem tak mocno kopie, ze aż cała podskakuję ;) To nie boli tylko jest mocne i z zaskoczenia :) widocznie mu ciasno :)

Kopnięcia mojego są czasami bolesne.. Ale to nic:-D Cieszę się, że się rusza.

Oglądałam program o rodzinie, która na trójkę dzieci dwójkę ma z zespołem Downa. Przy ostatnim ciąża przebiegała prawidłowo.. nie było nic wiadomo do porodu.. Myslałam, że widać takie rzeczy! Byłam pewna! Teraz zaczęłam się bać, że maluszkowi coś będzie....

Młody jest baaaardzo leniwy i mało się gimnastykuje. Myśliciel jaki, czy co...?

Melodie nie myśl o takich rzeczach!!!!

Melodie nie myśl o takich rzeczach!!!!

Ciężko nie myśleć gdy wkoło tyle tych reklam puszczają z chorymi dziećmi albo wszędzie reportaże. Ostatnio gdzie nie włączę tam coś.. Przykro się robi i wtedy się zastanawiam co będzie gdy. No i ostatecznie nie potrafię tego sobie wyobrazić..

reklama
moja kruszynka teraz od poniedzialku tez bardzo aktywna calymi dniami sie wierci i kopie, bawi sie ze mna , kiedy do niej mówie widocznie sie ozywia i kiedy sluchamy muzyki to tak samo chyba tanczy mała artystka...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry