reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
moj synek tez w nocy barszkuje sobie tak kopie ze czasami meza obudziale tez zauwazyłam ze ma stale pory imprezowania budzi sie koło 7 potem 12 14 18 20 i druga w nocy ale lubie jak tak daje czadu przynjamniej wiem ze wszystko wporzadku jest bo raz malo sie ruszałam to ja juz przestraszona bylam ale za to pozniej nadrobił :)

hej:) musimy pamiętać ze nasze maluszki tez moga mieć gorszy dzień tzn bardziej śpiący...moja mała jest aktywna wtedy co ja tak zauważyłam ... kochane nasze sloneczka

Moja córcia ma stałe pory aktywności ale ja nie wiążę ich z godzinami, raczej z tym co robię w danym momencie. Majeczka wstaje zawsze ze mną o 6:45, porozciąga się, pokopie, powierci i chyba dalej idzie spać :) Następnie wierci się kiedy jadę metrem czyli koło godz. 7:40-8:00. Potem jak zjem śniadanie w pracy ok. 8:30-9:00. A potem to już różnie, jak się jej podoba. Czasem do wieczora jest spokojna i czuję tylko lekkie ruchy jak mocniej rękę przyłożę a czasem wierci się cały dzień aż mi brzuch podskakuje. Ogólnie mam wrażenie że moja córcia najbardziej lubi chwile kiedy idziemy się kąpać, wtedy najwięcej się rusza :) Uwielbia też jak ja albo tatuś ja zaczepiamy, delikatnie pukając w brzuszek lub mówiąc do niej po imieniu - zawsze reaguje, najczęściej oczywiście odkopując w miejsce którego dotkneliśmy :p

Moje dziecię dziś mi nie dało pospać w nocy. Ono się rzucało a ja razem z nim. Nie mogłam sobie miejsca znaleść.

Ja od 2-3 dni zauważyłam, że Młoda tak kopie, że normalnie aż boli. Do tej pory to były takie delikatne kopniaki, słodziutkie, a teraz to czasem aż podskakuję z bólu - skąd Tośka ma tyle pary??? dzizasssssss.... muszę z nia chyba poważnie porozmawiać

Ja w poniedzialek byłam u lekarki i mówiłam jej o tych ruchach takich nerwowych co kiedyś z Tiger pisałyśmy i powiedziała że to normalne że dzieciaczki różne ruchy wykonują w brzuchu i że to normalne.A w niedzielę byliśmy w kinie na Avatarze i mały cały film się wiercił i kopał że aż cały brzuch podskakiwał :-D,myślę że to przez to że tak głośno było.

Dziewczyny czy wasze Maluchy też są takie ruchliwe...bo moja to non stop jakieś wygibasy robi...
Brzuch mi skacze na wszystkie strony:)
A wczoraj nawet nie dała się zbadać jak miałam ktg!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry