- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
ja tez czuje czkawke mojego brzdąca ale zawsze po tym jak napije sie czegos kwasnegotez tak mama jak wy ze jednego dnia maluszek jest bardzo ruchliwy a potem słabiej to tez zalezy od tego jak sie czuje
N
nataliak
Gość
czkawka u plodu jest spowodowana zbyt szybkim piciem plynu owodniowego albo za duza jego iloscia w zoladku a nie smakiem tego co zjemy/wypijemy
estragon
mamusia synusia:P
dokładnieczkawka u plodu jest spowodowana zbyt szybkim piciem plynu owodniowego albo za duza jego iloscia w zoladku a nie smakiem tego co zjemy/wypijemy
ja niestety nie miałam jeszcze przyjemności doświadczyc czkawki u młodego
Teoretycznie tak, ale od tego co zjemy zmienia się smak wód, czyż nie? I w efekcie słodkie wody maluch szybciej pije bo mu lepiej smakujeczkawka u plodu jest spowodowana zbyt szybkim piciem plynu owodniowego albo za duza jego iloscia w zoladku a nie smakiem tego co zjemy/wypijemy
N
nataliak
Gość
Teoretycznie tak, ale od tego co zjemy zmienia się smak wód, czyż nie? I w efekcie słodkie wody maluch szybciej pije bo mu lepiej smakuje
a to owszem ale zanim wody plodowe bede mialy posmak tego co zjemy mija sporo czasu.
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Moje Dzieciątko kochane nie pozwoli mamusi się denerwować i teraz się pięknie rusza...to dowód że u niej wszystko OKij
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.