- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tiger też tak mam.Właśnie te nagłe kopniaki i czasem takie śmieszne jakby drgania i to własnie nie jest czkawka.Ale wydaje mi się ze to chyba normalne.Z tego co pamiętam to z Majką raczej też tak miałam.Ale jak cos to daj znac co Ci lekarz na to powie
Tiger też tak mam.Właśnie te nagłe kopniaki i czasem takie śmieszne jakby drgania i to własnie nie jest czkawka.Ale wydaje mi się ze to chyba normalne.Z tego co pamiętam to z Majką raczej też tak miałam.Ale jak cos to daj znac co Ci lekarz na to powie
Pewnie, że powiem )
Dobrze, że nie jestem z tym sama i mam nadzieję, ze to normalne
jaszczurka86
Fanka BB :)
HEJ!! A ja wręcz przeciwnie....Mały była taki aktywny ostatnimi czasy a od wczoraj spokój...kompnie raz, dwa w ciągu dwóch godzin i "cisza" Czy tak może być, czy to normalne?:-(
awru
jaszczurka nie martw się.. być może ma po prostu leniwy dzień.. skoro daje jakieś oznaki życia to raczej wszystko jest oki ;-)
mój bejbiak jest taki szalony, że czasem mam wrażenie, że zaraz wyskoczy z brzucha.. ostatnio miał leniwe dni od czwartku z rana do niedzieli wieczorem.. zaczęłam odchodzić do zmysłów i w poniedziałek miałam już jechać do lekarza ale w niedziele wieczorem dał tak popis że uhu hu.. chyba nadrobił wszystkie zaległe dni ;-)
także daj mu wypocząć a jeszcze Cię skopie nie raz
mój bejbiak jest taki szalony, że czasem mam wrażenie, że zaraz wyskoczy z brzucha.. ostatnio miał leniwe dni od czwartku z rana do niedzieli wieczorem.. zaczęłam odchodzić do zmysłów i w poniedziałek miałam już jechać do lekarza ale w niedziele wieczorem dał tak popis że uhu hu.. chyba nadrobił wszystkie zaległe dni ;-)
także daj mu wypocząć a jeszcze Cię skopie nie raz
madziamadzia
Jaszczurka nie martw się, bo nie tylko Twoja dzidzia tak robi . Moja malutka kilka dni szaleje cały dzień, a potem dzień, dwa jest grzeczniejsza ;-). Zależy też od położenia dzidziusia: u mnie jest tak, że jak kopie wyżej, to czuć i widać bardziej kopniaki, a jak zanurkuje w dół , to kopniaki są słabsze :-)
jaszczurka86
Dziękuje dziewczyny...może faktycznie za bardzo się wszystkim martwię:-) Ale to przez to że cały czas był nadaktywny a z dnia na dzień zrobił się taki ciuchutki i delikatnitki Ale daj o sobie znać a to najważniejsze...:-) Jeszcze raz dziekuje
reklama
corina
dziewczyny a czy i Wy odczuwacie czkawkę u dzidziusia?
ja od paru dni regurlanie co wieczór czuję:-)
mała nałyka się i czka jak najęta
ja od paru dni regurlanie co wieczór czuję:-)
mała nałyka się i czka jak najęta
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.