reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tiger, ja mam dokładnie tak! Teraz to maluch sie uspokoił, ale jeszcze 10 minut temu bluzka mi się ruszała, a mam szeroką piżamę na sobie:eek: Ale ja się tym nie martwię:-)

reklama
Tiger też tak mam.Właśnie te nagłe kopniaki i czasem takie śmieszne jakby drgania i to własnie nie jest czkawka.Ale wydaje mi się ze to chyba normalne.Z tego co pamiętam to z Majką raczej też tak miałam.Ale jak cos to daj znac co Ci lekarz na to powie

Tiger też tak mam.Właśnie te nagłe kopniaki i czasem takie śmieszne jakby drgania i to własnie nie jest czkawka.Ale wydaje mi się ze to chyba normalne.Z tego co pamiętam to z Majką raczej też tak miałam.Ale jak cos to daj znac co Ci lekarz na to powie

Pewnie, że powiem :))
Dobrze, że nie jestem z tym sama i mam nadzieję, ze to normalne :tak:

Tiger napewno będzie wszystko ok,tylko my pewnie przewrażliwione jesteśmy.

Tiger, wydaje mi sie, ze zalezy to od temperamentu dziecka. Widocznie trzecia bedzie zywsza, niz dwie pierwsze, hehehe w koncu to Korsykanka, albo moze bedzie z niej taki garçon manqué. Bo tata tak chcial syna.;-)

HEJ!! A ja wręcz przeciwnie....Mały była taki aktywny ostatnimi czasy a od wczoraj spokój...kompnie raz, dwa w ciągu dwóch godzin i "cisza" Czy tak może być, czy to normalne?:-(

jaszczurka nie martw się.. być może ma po prostu leniwy dzień.. skoro daje jakieś oznaki życia to raczej wszystko jest oki ;-)
mój bejbiak jest taki szalony, że czasem mam wrażenie, że zaraz wyskoczy z brzucha.. ostatnio miał leniwe dni od czwartku z rana do niedzieli wieczorem.. zaczęłam odchodzić do zmysłów i w poniedziałek miałam już jechać do lekarza ale w niedziele wieczorem dał tak popis że uhu hu.. chyba nadrobił wszystkie zaległe dni ;-)
także daj mu wypocząć a jeszcze Cię skopie nie raz :-D

Jaszczurka nie martw się, bo nie tylko Twoja dzidzia tak robi :tak:. Moja malutka kilka dni szaleje cały dzień, a potem dzień, dwa jest grzeczniejsza ;-):-D. Zależy też od położenia dzidziusia: u mnie jest tak, że jak kopie wyżej, to czuć i widać bardziej kopniaki, a jak zanurkuje w dół :-D, to kopniaki są słabsze :-)

Dziękuje dziewczyny...może faktycznie za bardzo się wszystkim martwię:-) Ale to przez to że cały czas był nadaktywny a z dnia na dzień zrobił się taki ciuchutki i delikatnitki:-D:-D Ale daj o sobie znać a to najważniejsze...:-) Jeszcze raz dziekuje

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry