- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jaszczurka86
Fanka BB :)
Mam to samo....jak tylko mija kolejna godzina a mały sie nie rusza, wpadam w jakąś paranoje...:--(Wczoraj nawet się popłakałam....:-(kurde a mój bejbiak wczoraj prawie nie dał znaku życia.. dziś też jakieś wypierdki tylko :-( boję się czy oby wszystko w porządku chociaż liczę na to, że ma po prostu leniwe dni..
Ale dzisiaj naszczęście daje o sobie znać:-):-):-)
nadika
kurde a mój bejbiak wczoraj prawie nie dał znaku życia.. dziś też jakieś wypierdki tylko :-( boję się czy oby wszystko w porządku chociaż liczę na to, że ma po prostu leniwe dni..
Nie zapominajmy że nasze maluszki tak jak i my mamy czasem "gorsze dni" wolimy więcej odpoczywać, leniuchować..
Ja ostatnio też się zamartwiałam bo w ciągu dnia nie czułam mojego synka (miałam dużo zajęć i pewnie dlatego) ale za to w nocy zaczął dokazywać, no i teraz to już chyba tak ma że w dzień jest spokojny a w nocy urządza sobie harce :-)
Czasem mocniej kopie a czasem bardzo delikatnie, że trzeba się wsłuchać. Ważne że się rusza
awru
wiecie co, wczoraj już chciałam jechać do szpitala.. od czwartku młody dał o sobie znać może z 5 razy dziennie i to tylko tak niemrawie jakby w ogóle brzucha nie dotykał tylko atakował narządy wewnętrzne.. mieliśmy wczoraj spotkanie ze znajomymi (same ciężarowe pary :-)) i chciałam się pochwalić ruchami a tu d..a!! próbowałam go jakoś rozbudzić bo to w sumie 3 dzień taki leniwy i nic nie pomagało.. no ale w końcu pizza na niego trochę podziałała
dziś rano powiedziałam, że nie wstanę z łóżka dopóki nie poczuję 10 ruchów.. całe szczęście się udało ;-) w tej chwili natomiast chyba odrabia wszystkie zaległości bo takiej masakry w brzuchu to ja jeszcze nigdy nie miałam
aga Ty robiłaś tę zabawę z latarką z tego co sobie przypominam.. opisz co tam trzeba zrobić bo jakoś w necie nie mogę znaleźć opisu... plissssssssssssssssssssss :-)
dziś rano powiedziałam, że nie wstanę z łóżka dopóki nie poczuję 10 ruchów.. całe szczęście się udało ;-) w tej chwili natomiast chyba odrabia wszystkie zaległości bo takiej masakry w brzuchu to ja jeszcze nigdy nie miałam
aga Ty robiłaś tę zabawę z latarką z tego co sobie przypominam.. opisz co tam trzeba zrobić bo jakoś w necie nie mogę znaleźć opisu... plissssssssssssssssssssss :-)
ja robiłam tak, że mały kopał brałam lampkę, która miałam akurat pod ręką, i świeciłam prosto na brzuch i była cisza, potrzymałam kilka sekund i zabrałam a wtedy mały znów zaczął kopać i tak z 5 razy i za każdym razem jak było mocne światło to była ciszaaga Ty robiłaś tę zabawę z latarką z tego co sobie przypominam.. opisz co tam trzeba zrobić bo jakoś w necie nie mogę znaleźć opisu... plissssssssssssssssssssss :-)
ostatnio tak robię, jak śłońce świeci, siadam w fotelu tak, żeby słonko na brzuch świeciło i odkrywam go po chwili zakrywam i tak w kółko:-)
N
nataliak
Gość
a ja sie nauczylam w koncu rozrozniac kiedy leniuszek ma czkawke
reklama
Dziewczyny, a czy Was tez boli czasem jak maluch kopie i sie kręci? Bo mnie tak... Nie jest to jakis straszny ból, ale taki nie przyjemny. I wcale to nie jest kopanie w żebra - zwykłe kopniaki na wysokosci pępka i w dolnej części brzucha. Hmm...? Myslicie, że to normalne na tym etapie ciaży?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.