reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja mała od kilku dni też jest spokojna, jedynie wieczorami się wierci już jak w łóżku leżę. W ciągu dnia też mam wrażenie jakby mi wałkiem po brzuchu od środka jeździła:-D No dziś na zakupkach ledwo w sklepie wytrzymałam, brzuch ciężki jakiś się zrobił w dole i zaczęło mi coś przeszkadzać, aż się wystraszyłam.

reklama
Hej dziewczyny. :*

Mam pytanie , jestem początek 28tygodnia ciąży , i dziecko zaczęło kopać mi przez 2doby non stop , czy to jest normalne ? miałyście coś takiego ? bo nie wiem co mam robić. odp proszę i z góry bardzo dziękuje. pozdrawiam serdecznie :*

To się uspokoiłam, dzięki:-) To moja pierwsza ciąża i wszystko jest dla mnie takie inne nawet kolki inaczej czuję.

spoko, dziecku widocznie śniło się cos fajnego i kopało:happy: Nic się nie martw, Jeśli nie doszły do tego skurcze to niech sobie kopie ile chce, mojemu też się zdarza wiele godzin nieustannych ruchów:-) Bać się trzeba jakbyś nie poczuła ruchów przez dobę.

Moja dzidzia w 20 tygodniu non stop prawie kopała, czytałam że na tym etapie ciąży dziecko śpi tyle i tyle godzin, i mówiłam że napewno nie moja Olcia, Brzuch latał razem z nią, mój pęcherz był dosłownie zmaltretowany, lekarz miał problemy ze zrobieniem odpowiednich pomiarów na usg. Teraz Ola jest większa, ma mniej miejsca i juz tak nie kopie. A szkoda, brakuje mi tego.

Nie ma czym się przejmować. Dobrze że kopie, gorzej gdybś nic nie czuła.

Ciesz się bo jeszcze Ci będzie tego brakować;-);-)
Mój synuś tak wierzga, że aż ostatnio moi znajomi stojąc dwa metry ode mnie widzieli jak brzuch mi się rusza:-D:-D U mnie najgorzej jest nocą, wtedy jest wyjątkowo aktywny:tak::tak: Szczególnie upodobał sobie prawą strone:happy:

Pozdrawiam, witam nowe majóweczki :)

reklama
Ja dziś w pracy jechałam windą kilka pieter wyżej, ze mną tłum ludzi, a Olcia zaczęła mnie tak kopać że aż mi brzuch latał. Dawno tak mocno nie kopała :-) Bez komentarza się oczywiście nie obyło :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry