reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja mała od kilku dni też jest spokojna, jedynie wieczorami się wierci już jak w łóżku leżę. W ciągu dnia też mam wrażenie jakby mi wałkiem po brzuchu od środka jeździła:-D No dziś na zakupkach ledwo w sklepie wytrzymałam, brzuch ciężki jakiś się zrobił w dole i zaczęło mi coś przeszkadzać, aż się wystraszyłam.

reklama
Hej dziewczyny. :*

Mam pytanie , jestem początek 28tygodnia ciąży , i dziecko zaczęło kopać mi przez 2doby non stop , czy to jest normalne ? miałyście coś takiego ? bo nie wiem co mam robić. odp proszę i z góry bardzo dziękuje. pozdrawiam serdecznie :*

To się uspokoiłam, dzięki:-) To moja pierwsza ciąża i wszystko jest dla mnie takie inne nawet kolki inaczej czuję.

spoko, dziecku widocznie śniło się cos fajnego i kopało:happy: Nic się nie martw, Jeśli nie doszły do tego skurcze to niech sobie kopie ile chce, mojemu też się zdarza wiele godzin nieustannych ruchów:-) Bać się trzeba jakbyś nie poczuła ruchów przez dobę.

Moja dzidzia w 20 tygodniu non stop prawie kopała, czytałam że na tym etapie ciąży dziecko śpi tyle i tyle godzin, i mówiłam że napewno nie moja Olcia, Brzuch latał razem z nią, mój pęcherz był dosłownie zmaltretowany, lekarz miał problemy ze zrobieniem odpowiednich pomiarów na usg. Teraz Ola jest większa, ma mniej miejsca i juz tak nie kopie. A szkoda, brakuje mi tego.

Nie ma czym się przejmować. Dobrze że kopie, gorzej gdybś nic nie czuła.

Ciesz się bo jeszcze Ci będzie tego brakować;-);-)
Mój synuś tak wierzga, że aż ostatnio moi znajomi stojąc dwa metry ode mnie widzieli jak brzuch mi się rusza:-D:-D U mnie najgorzej jest nocą, wtedy jest wyjątkowo aktywny:tak::tak: Szczególnie upodobał sobie prawą strone:happy:

Pozdrawiam, witam nowe majóweczki :)

reklama
Ja dziś w pracy jechałam windą kilka pieter wyżej, ze mną tłum ludzi, a Olcia zaczęła mnie tak kopać że aż mi brzuch latał. Dawno tak mocno nie kopała :-) Bez komentarza się oczywiście nie obyło :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry