Moja mała od kilku dni też jest spokojna, jedynie wieczorami się wierci już jak w łóżku leżę. W ciągu dnia też mam wrażenie jakby mi wałkiem po brzuchu od środka jeździła No dziś na zakupkach ledwo w sklepie wytrzymałam, brzuch ciężki jakiś się zrobił w dole i zaczęło mi coś przeszkadzać, aż się wystraszyłam.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej dziewczyny. :*
Mam pytanie , jestem początek 28tygodnia ciąży , i dziecko zaczęło kopać mi przez 2doby non stop , czy to jest normalne ? miałyście coś takiego ? bo nie wiem co mam robić. odp proszę i z góry bardzo dziękuje. pozdrawiam serdecznie :*
Mam pytanie , jestem początek 28tygodnia ciąży , i dziecko zaczęło kopać mi przez 2doby non stop , czy to jest normalne ? miałyście coś takiego ? bo nie wiem co mam robić. odp proszę i z góry bardzo dziękuje. pozdrawiam serdecznie :*
spoko, dziecku widocznie śniło się cos fajnego i kopało Nic się nie martw, Jeśli nie doszły do tego skurcze to niech sobie kopie ile chce, mojemu też się zdarza wiele godzin nieustannych ruchów:-) Bać się trzeba jakbyś nie poczuła ruchów przez dobę.
Moja dzidzia w 20 tygodniu non stop prawie kopała, czytałam że na tym etapie ciąży dziecko śpi tyle i tyle godzin, i mówiłam że napewno nie moja Olcia, Brzuch latał razem z nią, mój pęcherz był dosłownie zmaltretowany, lekarz miał problemy ze zrobieniem odpowiednich pomiarów na usg. Teraz Ola jest większa, ma mniej miejsca i juz tak nie kopie. A szkoda, brakuje mi tego.
Nie ma czym się przejmować. Dobrze że kopie, gorzej gdybś nic nie czuła.
Nie ma czym się przejmować. Dobrze że kopie, gorzej gdybś nic nie czuła.
magda102
Fanka BB :)
Siemano!
Liczę, liczę.... czuję się jak pierwszoklasista - jestem perfekcjonistką w liczeniu do 10
Liczę, liczę.... czuję się jak pierwszoklasista - jestem perfekcjonistką w liczeniu do 10
dziękuje trochę się już uspokoiłam :-) pozdrawiam
dziękuje trochę się już uspokoiłam :-) pozdrawiam
Ciesz się bo jeszcze Ci będzie tego brakować;-);-)
Mój synuś tak wierzga, że aż ostatnio moi znajomi stojąc dwa metry ode mnie widzieli jak brzuch mi się rusza U mnie najgorzej jest nocą, wtedy jest wyjątkowo aktywny Szczególnie upodobał sobie prawą strone
Pozdrawiam, witam nowe majóweczki
Mój synuś tak wierzga, że aż ostatnio moi znajomi stojąc dwa metry ode mnie widzieli jak brzuch mi się rusza U mnie najgorzej jest nocą, wtedy jest wyjątkowo aktywny Szczególnie upodobał sobie prawą strone
Pozdrawiam, witam nowe majóweczki
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.