jaszczurka86
Fanka BB :)
Mój mały jak miał czas że ruszał się rzadko i bardzo delikatnie...to teraz odpłaca z podwójną siłą i częstotliwością:-) :-)SUPER!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obyś Nataliak miała racje. U mnie nadal bez zmian, mało się rusza:-( dziś pewnie z dwa razy się przeciągneło tylkokazde dziecko jest inne, norma jest czucie ruchow 3razy dziennie a z tego co piszesz u Ciebie to czesciej wiec na pewno wszytko ok, po prostu masz grzeczne dziecko
Moja dzidka prawie w ogóle się nie rusza. Jak mnie pyrgnie ze 3 razy w ciągu dnia to wow.Ale ostatnio ginek słuchał serduszka i jest wszystko w porzo.a u mnie coś cichutko w brzuszku. Tz. nie to że cały czas ale tak jak dziewczyny piszecie że dzieciątka was molestują często i mocno to dla mnie jest niepojęte :-( moja mała postuka popuka troszke z rana, moze z 20min i ok. 22 tez z 20 min i po każdym jedzonku przez chwilkę i to wszystko. I nie wiem co mam myśleć w tym względzie ?
Mam nadziejeMoja dzidka prawie w ogóle się nie rusza. Jak mnie pyrgnie ze 3 razy w ciągu dnia to wow.Ale ostatnio ginek słuchał serduszka i jest wszystko w porzo.
Tak więc nie martw się, każda ciąża jest inna i każde dzieciątko inaczej się zachowuje.