reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mój mały jak miał czas że ruszał się rzadko i bardzo delikatnie...to teraz odpłaca z podwójną siłą i częstotliwością:-) :-)SUPER!!

reklama
U mnie ostatnio istne szaleństwo, prawie cały czas się przewala, kopie, stuka:-):-) nawet teraz:-)

oficjalne skargi na bb jednak dzialaja bo moja dziewczynka wrocila do swojej normalnej aktywnosci ;)

No to ja oficjalnie składam protest/zażalenie aby moja córcia nie robiła sobie z mojego pęcherza trampoliny lub też worka treningowego!!!

:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:a u mnie coś cichutko w brzuszku. Tz. nie to że cały czas ale tak jak dziewczyny piszecie że dzieciątka was molestują często i mocno to dla mnie jest niepojęte :-( moja mała postuka popuka troszke z rana, moze z 20min i ok. 22 tez z 20 min i po każdym jedzonku przez chwilkę i to wszystko. I nie wiem co mam myśleć w tym względzie ?:sorry2:

kazde dziecko jest inne, norma jest czucie ruchow 3razy dziennie a z tego co piszesz u Ciebie to czesciej wiec na pewno wszytko ok, po prostu masz grzeczne dziecko :)

kazde dziecko jest inne, norma jest czucie ruchow 3razy dziennie a z tego co piszesz u Ciebie to czesciej wiec na pewno wszytko ok, po prostu masz grzeczne dziecko :)
Obyś Nataliak miała racje. U mnie nadal bez zmian, mało się rusza:-( dziś pewnie z dwa razy się przeciągneło tylko

Wczoraj mój synek oficjalnie przybił swojej siostrzyczce zamieszkującej mój brzunio, przepiękną "piątkę". Wcześniej jakoś albo młody był zajęty jak go wołałam, albo już spał...
Ale fajny walnął komentarz po pierwszym kopniaku, którego poczuł: "No teraz to naprawdę wiem, że będę miał siostrę!" Hmmm a przecież był ze mną na USG :)

:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:a u mnie coś cichutko w brzuszku. Tz. nie to że cały czas ale tak jak dziewczyny piszecie że dzieciątka was molestują często i mocno to dla mnie jest niepojęte :-( moja mała postuka popuka troszke z rana, moze z 20min i ok. 22 tez z 20 min i po każdym jedzonku przez chwilkę i to wszystko. I nie wiem co mam myśleć w tym względzie ?:sorry2:
Moja dzidka prawie w ogóle się nie rusza. Jak mnie pyrgnie ze 3 razy w ciągu dnia to wow.Ale ostatnio ginek słuchał serduszka i jest wszystko w porzo.
Tak więc nie martw się, każda ciąża jest inna i każde dzieciątko inaczej się zachowuje.:tak:

reklama
Moja dzidka prawie w ogóle się nie rusza. Jak mnie pyrgnie ze 3 razy w ciągu dnia to wow.Ale ostatnio ginek słuchał serduszka i jest wszystko w porzo.
Tak więc nie martw się, każda ciąża jest inna i każde dzieciątko inaczej się zachowuje.:tak:
Mam nadzieje :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry