reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja zaobserwowałam ze o 22 a później to 1,2 to noce będą na początku nie przespane tak jak z pierwszym dzieckiem.eh h da się przeżyć,gorzej jak będzie miało kolki

reklama
ja nie wiem jak wam to opisac ale moj synek tylko w nocy spi( bynajmniej ja i nic nie czuje) ale za to całymi dniami szaleje do tego stopnia ze wygldam jakbym miala doczepiony brzuch a w srodku węża :szok:

aktualnie troche panikuje bo jakos niemrawo sie moja dziewczynka rusza przez ostatnie kilka dni. wiem ze sa dzieci spokojne ale wczesniej brykala co 1-2h a teraz raz na kilka godzin czuje jakies niemrawe pukniecia. wizyta u gina w poniedzialek. mialo teraz nie byc usg ale doplace i poprosze zeby mi zrobil bo bardzo sie martwie :/
nataliak ja tak miałam od niedzieli do wtorku, a teraz się przekręcił i znów kopie mocne

Obserwujcie wnikliwie godziny aktywnosci waszych dzieciaczków - taki potem bedzie ich rytm...

moja najgorzej że szaleje o 12-1 w nocy - juz widze te noce nieprzespane :(
:szok::szok::szok:
nie strasz bo u mnie bardzo późno a potem bardzo wcześnie rano:szok::szok:

Obserwujcie wnikliwie godziny aktywnosci waszych dzieciaczków - taki potem bedzie ich rytm...

A to ciekawe... :tak::tak::tak:Muszę sobie zapamiętać,zobaczymy czy pokryje się to z praktyką :cool2: Ja w nocy śpię więc nie czuje :-p Ale szczerze mówiąc prawie cały dzień się wierci :szok:Biedna ja biedna będę :-p

baaaaardzo by mi to pasowało :-) całe noce przespane a pobudka ok 7 dopiero..

nataliak ja tak miałam od niedzieli do wtorku, a teraz się przekręcił i znów kopie mocne

wlasnie przeczytalam w mojej madrej ksiazce o ciazy ze od 24-25tc dziecko ma juz dosc ciasno i trudno mu sie przekrecic wiec moze faktycznie jakos dziwnie mi sie ulozyla.

ale co stres to stres:-(
mój teraz tak mocno kopie, ze aż mnie dziś obudził,a ułożony jest miednicowo:happy2: (przynajmniej wczoraj na usg tak był:-p)

reklama
a moje małe jest straszaaasznie aktywne, ale generalnie też mam określone pory 21-22, 2-3 w nocy:szok::sorry2: nieraz mnie obudzi, no i rano 7-8. Od jakiś 2 tygodni, to lubi sobie pokopac w sklepie, na ulicy, u znajomych, jak ktoś przyjdzie nas odwiedzic, także non stop słychac ode mnie "auc":-D. Kopniaczki są bardzo częste i mocne, co mnie oczywiście cieszy:-p.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry