M
martika311
Gość
Ja zaobserwowałam ze o 22 a później to 1,2 to noce będą na początku nie przespane tak jak z pierwszym dzieckiem.eh h da się przeżyć,gorzej jak będzie miało kolki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nataliak ja tak miałam od niedzieli do wtorku, a teraz się przekręcił i znów kopie mocneaktualnie troche panikuje bo jakos niemrawo sie moja dziewczynka rusza przez ostatnie kilka dni. wiem ze sa dzieci spokojne ale wczesniej brykala co 1-2h a teraz raz na kilka godzin czuje jakies niemrawe pukniecia. wizyta u gina w poniedzialek. mialo teraz nie byc usg ale doplace i poprosze zeby mi zrobil bo bardzo sie martwie :/
Obserwujcie wnikliwie godziny aktywnosci waszych dzieciaczków - taki potem bedzie ich rytm...
moja najgorzej że szaleje o 12-1 w nocy - juz widze te noce nieprzespane
A to ciekawe... Muszę sobie zapamiętać,zobaczymy czy pokryje się to z praktyką Ja w nocy śpię więc nie czuje Ale szczerze mówiąc prawie cały dzień się wierci Biedna ja biedna będęObserwujcie wnikliwie godziny aktywnosci waszych dzieciaczków - taki potem bedzie ich rytm...
baaaaardzo by mi to pasowało :-) całe noce przespane a pobudka ok 7 dopiero..Obserwujcie wnikliwie godziny aktywnosci waszych dzieciaczków - taki potem bedzie ich rytm...
nataliak ja tak miałam od niedzieli do wtorku, a teraz się przekręcił i znów kopie mocne