reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej dziewczyny a moj mała dzis rano skopala tatusia:)) i to dostał w buzie bo chciała ja podsłuchiwać to dostał dwa szybkie strzały heheheh :) mały urwis:)))

Hej Dziewczyny :) Ja się tak zamartwiałam, że mój synek taki mało ruchliwy a tu wczoraj tak wariował wieczorem, że aż mi brzuch skakał, hihi :-) Ale cwany jest i wie, że trzeba trzymać z mamą, bo jak tylko M położy rękę na brzuchu, to od razu przestaje się ruszać ;-);-);-)

Moja mała tez jakby sie ojca bała bo kiedy on sie zbliża to przestaje kopać... ale wczoraj to szalała tak ze maskarycznie bo pokłociłam sie z moim mężem i byłam wsciekla jak nie wiem co to mała bombardowała mi brzuch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma charakterek po mamusi chyba...

A moje Maleństwo jest bardzo przywiązane do taty. Reaguje i na glos i na dotyk mojego męża. I niestety teraz to odczuwam, a raczej nie odczuwam. Od wczoraj jestem u rodziców, a M musiał pojechać do Łodzi- a Małe jakby sie obraziło. Przekręca sie, bulgotnie, ale nie kopie tak mocno jak wtedy gdy M jest przy mnie i Małe o tym wie.

Dziewczyny moje maleństwo chyba przeczytało podpis na waszych suwaczkach... przez cały weekend miałam salę gimnastyczna w brzuchu... i nie przeszkadzała mu ręka taty... został skopany ale zachwyt na jego twarzy był niesamowity

a moja chyba faktycznie nie lubi nauki bo ciagle szaleje teraz jak siedze przed laptopem i probóje cos stworzyc do mojej pracy mgr...

reklama
Zazdroszcze Wam dziewczyny, ze Wasze maleństwa tak mocno kopią :( Ja jestem w 22. tygodniu ciąży i owszem odczuwam już od dawna ruchy dziecka ale raczej takie delikatne, czasem kopnie mocniej ale nie na tyle by poczuć to z zewnątrz, że tak się wyraże. Także Tatuś do tej pory raz poczuł jakby "coś" (jak sam to określił) ale widzę, że jest zawiedziony kiedy mówię, że Mała właśnie kopie a on po przyłożeniu ręki nic nie czuje :( Mam nadzieję, że Majeczka wkrótce da mocniej o sobie znać tak by i Tatuś mógł ją poczuć :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry