pietraczkaa
Fanka BB :)
Ale chyba już jesteś po owulacji, więc wieszNie zakładam cionszy w tym cyklu jakoś czuje, że nie A przynajmniej nie teraz jak mam w perspektywie picie wina włoskiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale chyba już jesteś po owulacji, więc wieszNie zakładam cionszy w tym cyklu jakoś czuje, że nie A przynajmniej nie teraz jak mam w perspektywie picie wina włoskiego
Zazdroszczę. My się wybieramy do ZOO we Wrocławiu na razie - bo tam są Myszojelenie i ManuleJa jestem fanka Hiszpanii. Ale już w tylu miejscach byłam… postawiłam teraz na Włochy. Byłam dwa lata temu na Sardynii i było super. Teraz Sycylia. Jedziemy z moimi rodzicami, już się doczekać nie mogę
Ja myślałam o Sardynii ale tym razem północna cześć wyspy albo Sycylia. Jako że byłam ograniczona czasowo to wybrałam Sycylię. Sardynia wychodzi spoko finansowo we wrześniu.No właśnie gdzie gdzie? my chcemy lecieć na początku września ale ni grzyba nie wiemy dokąd
Nam się bardzo Sycylia podobała! ale my to w ogóle jesteśmy wyspiarzeJa jestem fanka Hiszpanii. Ale już w tylu miejscach byłam… postawiłam teraz na Włochy. Byłam dwa lata temu na Sardynii i było super. Teraz Sycylia. Jedziemy z moimi rodzicami, już się doczekać nie mogę
Ja w Hiszpanii byłam już wielokrotnie, mam tam rodzine także często jesteśmy podoba mi się Hiszpania ale jakoś już mi się znudziłaJa jestem fanka Hiszpanii. Ale już w tylu miejscach byłam… postawiłam teraz na Włochy. Byłam dwa lata temu na Sardynii i było super. Teraz Sycylia. Jedziemy z moimi rodzicami, już się doczekać nie mogę
Mi z ich testu wyszła Ashwaganda - póki co jestem w fazie nasycenia i bardzo odpowiada mi ten alkoholowy posmakJa to polecałamp! Na pobudzenie w czasie jesiennego kryzysu używałam czarodzieja, on dawał kopa. Ashwagandhe tez od nich miałam. Uważam ze to najlepsza forma i ogólnie jest drogie ale faktycznie jedyne co na mnie działało. Teraz mam od nich królowa Dobra dla staraczek
My w sumie też, póki co w sumie oprócz Barcelony, Madrytu czyli Hiszpania i jakiś miejsc w wielkiej Brytanii to same wyspyNam się bardzo Sycylia podobała! ale my to w ogóle jesteśmy wyspiarze
Ja byłam w Zoo dwa miesiące temu po raz pierwszy od jakiś 10 lat i mi się podobałoZazdroszczę. My się wybieramy do ZOO we Wrocławiu na razie - bo tam są Myszojelenie i Manule
Leć na Sardynię! Widoki obłędne. To są europejskie SeszeleJa w Hiszpanii byłam już wielokrotnie, mam tam rodzine także często jesteśmy podoba mi się Hiszpania ale jakoś już mi się znudziła