Madame JS
Fanka BB :)
Chyba znalazł temat dla siebie:dawać Pitersona na Staraczki xDD my go na pewno rozbujamy, w końcu o trzonach wiemy wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba znalazł temat dla siebie:dawać Pitersona na Staraczki xDD my go na pewno rozbujamy, w końcu o trzonach wiemy wszystko
może to jest ten, co się ogłasza że pomoże zajść w ciąże?Chyba znalazł temat dla siebie:
To lepiej niech pogada z tym:może to jest ten, co się ogłasza że pomoże zajść w ciąże?
Ale gin potwierdził, ze to teraz to okres? Mega dziwna sprawa, kolejny cykl powinien być strasznie krótki.Plan mam taki. Ovi teraz nie biore, w tym cyklu od jutra aromeku też nie biore, dopiero od nastepnego mam brać aromek od 3 do 7 dc, a potem ovi.
Ciekawa jestem czy to co mam teraz pęknie... Endo mam 7mm
W sumie przykro takiego kolesia...ładnie musi być zdesperowany my tu wszystkie ciągle tylko o jednym a ten musi z rączką
ech, smutny nasz los, ze zamiast się cieszyć z innymi to rosnie gula w gardle i pojawia sie to cholerne poczucie niesprawiedliwościEh no ja se poszlam na melo ale oczywiście bez ogloszenia ciazy sie nie odbylo. Za jakie grzechy to sie dzieje
Padłam ze śmiechu, samiec alfa reproduktor, złote geny, nic tylko braćmoże to jest ten, co się ogłasza że pomoże zajść w ciąże?
Znam ten ból. Ale z drugiej strony mi jest wstyd, bo moja bliska znajoma, która miała się w tym miesiącu zacząć starać (i tak mnie to przerażało, że zajdzie przede mną) przekłada działania na pół roku, bo źle jej wyszła cytologia, a ja poczułam ulgę. Aż mi ciężko na siebie w lustrze spojrzećEh no ja se poszlam na melo ale oczywiście bez ogloszenia ciazy sie nie odbylo. Za jakie grzechy to sie dzieje
Tak, widziała ginka, że normalne krwawienie... Hmm, no mogę się bzyknac w razie czego, ale mam plan na kolejny cykl jak cośAle gin potwierdził, ze to teraz to okres? Mega dziwna sprawa, kolejny cykl powinien być strasznie krótki.