reklama
Moonstone
Moderator
Wut???!Czajcie co się u mnie odpierdoliwuje
Byłam dziś na moni, no ale dostałam ten okres bo zapomniałam tego dupka. Leżę i słyszę, że mam pęcherzyk 21mm czyli taki już do pęknięcia
Ceonis
Fanka BB :)
SeriosliWut???!
Madame JS
Ja miałam (oczywiście daaaaaaawno temu) telefony w sprawie kursu języka polskiego. Panowie dzwonili odpowiadając na moje ogłoszenie o lekcjach, zadawali parę randomowych pytań, a wreszcie zasadnicze: jest Pani wolna? Dla wielu najwyraźniej kobieta "ze Wschodu" to tylko jednej pracy może szukać...Najdziwniejsza sytuacja, w jakiej spotkałam się ze zboczuchem to sprzedaż sukni ślubnej przez olx. Koleś udawał kobietę (albo to była zboczona kobieta) i wypytywał o szczegóły sukni. Podałam dokładne wymiary, było zdjęcie sukni z zamazaną twarzą, ale poprosił żebym wysłała fotkę na której byłoby widać dobrze moją sylwetkę, dla porównania czy będziemy wyglądać w niej podobnie. Znalazłam jakieś zdjęcie w leginsach i koszulce na ramiączka, zamazałam twarz i wysłałam- byłam wyrozumiała, bo to strach kupić suknię ślubną bez przymierzania, przez neta. A zaraz potem pojawiła się prośba, czy mogę wysłać zdjęcie w bieliźnie, żeby lepiej było widać sylwetkę. I dopiero wtedy się zorientowałam
LadyCaro
To ja kiedyś widzialam ekshibicjoniste..takiego normalnie jak na filmach, podszedl i plaszcz rozchylil xDJa miałam (oczywiście daaaaaaawno temu) telefony w sprawie kursu języka polskiego. Panowie dzwonili odpowiadając na moje ogłoszenie o lekcjach, zadawali parę randomowych pytań, a wreszcie zasadnicze: jest Pani wolna? Dla wielu najwyraźniej kobieta "ze Wschodu" to tylko jednej pracy może szukać...
Erinti7
Ja też, jako 16latka. W tamtym czasie byłam wyszczekana i odważna. Gdzieś słyszałam, że najlepszą metodą obrony jest takiego ekshibicjonistę speszyć więc powiedziałam coś w stylu ,,No co tam masz? Jakaś mała narośl na pi****''. Nie zadziałało bo rzucil w moim kierunku butelką po wódce i chyba chciał mnie gonić- nie wiem, bo wystrzeliłam do przodu jak struś pędziwiatrTo ja kiedyś widzialam ekshibicjoniste..takiego normalnie jak na filmach, podszedl i plaszcz rozchylil xD
LadyCaro
To ja bylam ze znajomymi i kolega zareagowal "stary co? Ahahahahah" i koles rzeczywiscie se poszedlJa też, jako 16latka. W tamtym czasie byłam wyszczekana i odważna. Gdzieś słyszałam, że najlepszą metodą obrony jest takiego ekshibicjonistę speszyć więc powiedziałam coś w stylu ,,No co tam masz? Jakaś mała narośl na pi****''. Nie zadziałało bo rzucil w moim kierunku butelką po wódce i chyba chciał mnie gonić- nie wiem, bo wystrzeliłam do przodu jak struś pędziwiatr
reklama
Bibi89
Ten pies juz z wami nie wróciHarvey pozdrawia z korku gdzieś niedaleko Hanoweru
Eezzuuuu ja też! Siedziałam na przystanku a on zapytał która godzina i jak podnosiłam wzrok to miałam przed twarzą fujarkęTo ja kiedyś widzialam ekshibicjoniste..takiego normalnie jak na filmach, podszedl i plaszcz rozchylil xD