reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Najdziwniejsza sytuacja, w jakiej spotkałam się ze zboczuchem to sprzedaż sukni ślubnej przez olx. Koleś udawał kobietę (albo to była zboczona kobieta) i wypytywał o szczegóły sukni. Podałam dokładne wymiary, było zdjęcie sukni z zamazaną twarzą, ale poprosił żebym wysłała fotkę na której byłoby widać dobrze moją sylwetkę, dla porównania czy będziemy wyglądać w niej podobnie. Znalazłam jakieś zdjęcie w leginsach i koszulce na ramiączka, zamazałam twarz i wysłałam- byłam wyrozumiała, bo to strach kupić suknię ślubną bez przymierzania, przez neta. A zaraz potem pojawiła się prośba, czy mogę wysłać zdjęcie w bieliźnie, żeby lepiej było widać sylwetkę. I dopiero wtedy się zorientowałam
Ja miałam (oczywiście daaaaaaawno temu) telefony w sprawie kursu języka polskiego. Panowie dzwonili odpowiadając na moje ogłoszenie o lekcjach, zadawali parę randomowych pytań, a wreszcie zasadnicze: jest Pani wolna? Dla wielu najwyraźniej kobieta "ze Wschodu" to tylko jednej pracy może szukać...

Ja miałam (oczywiście daaaaaaawno temu) telefony w sprawie kursu języka polskiego. Panowie dzwonili odpowiadając na moje ogłoszenie o lekcjach, zadawali parę randomowych pytań, a wreszcie zasadnicze: jest Pani wolna? Dla wielu najwyraźniej kobieta "ze Wschodu" to tylko jednej pracy może szukać...
To ja kiedyś widzialam ekshibicjoniste..takiego normalnie jak na filmach, podszedl i plaszcz rozchylil xD

Plan mam taki. Ovi teraz nie biore, w tym cyklu od jutra aromeku też nie biore, dopiero od nastepnego mam brać aromek od 3 do 7 dc, a potem ovi.
Ciekawa jestem czy to co mam teraz pęknie... Endo mam 7mm

To ja kiedyś widzialam ekshibicjoniste..takiego normalnie jak na filmach, podszedl i plaszcz rozchylil xD
Ja też, jako 16latka. W tamtym czasie byłam wyszczekana i odważna. Gdzieś słyszałam, że najlepszą metodą obrony jest takiego ekshibicjonistę speszyć więc powiedziałam coś w stylu ,,No co tam masz? Jakaś mała narośl na pi****''. Nie zadziałało bo rzucil w moim kierunku butelką po wódce i chyba chciał mnie gonić- nie wiem, bo wystrzeliłam do przodu jak struś pędziwiatr

Ja też, jako 16latka. W tamtym czasie byłam wyszczekana i odważna. Gdzieś słyszałam, że najlepszą metodą obrony jest takiego ekshibicjonistę speszyć więc powiedziałam coś w stylu ,,No co tam masz? Jakaś mała narośl na pi****''. Nie zadziałało bo rzucil w moim kierunku butelką po wódce i chyba chciał mnie gonić- nie wiem, bo wystrzeliłam do przodu jak struś pędziwiatr
To ja bylam ze znajomymi i kolega zareagowal "stary co? Ahahahahah" i koles rzeczywiscie se poszedl

reklama
Do góry